Analyser (Uppdateras) Några få analyser har publicerats på tisdagen, varav flera är nya köprekommendationer.

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Adapteo till köp från behåll. Riktkursen ligger kvar på 95 kr. Det framgår av en uppdatering från banken. Aktien stängde på 84,40 kr på måndagen.

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Arjo till köp från behåll. Riktkursen höjs till 70 från 65 kr. Det framgår av en uppdatering från banken. Aktien backade 5 procent till 60 kr på måndagen efter att bolaget anordnat kapitalmarknadsdag samt presenterat mål för perioden 2021-2023.

Pareto Securities sänker riktkursen för Boule Diagnostics till 67 kr från 72 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Boule stängde på 52,70 kr på måndagen.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för den finländska teleoperatören Elisa till behåll från sälj. Riktkursen är 44,50 euro. Det framgår av en analys. Nordea hänvisar uppgraderingen bland annat till att aktien har fallit med omkring 15 procent sedan rapporten för det tredje kvartalet, enligt analysen. Elisa stängde på 43,06 euro på måndagen i Helsingfors.

Pareto Securities höjer riktkursen för Magnolia Bostad till 78 kr från 71 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på måndagen på 58,20 kr.

ABG Sundal Collier höjer riktkursen för SBB till 38 kr från 36 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. SBB-aktien var vid 15.20-tiden på tisdagen upp 5,2 procent till 26,38 kr, efter att bolaget tidigare på morgonen kommit med rapport för det tredje kvartalet.