Analyser Ett antal höjda riktkurser och köprekar har utfärdats under tisdagen. Särskilt har bettingbolagen uppmärksammats av analyshusen.

Pareto Securities höjer riktkursen för Leo Vegas till 51 kr från 45 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Leo Vegas stängde på 44,20 kr på måndagen.

Pareto Securities höjer riktkursen för Kambi till 264 kr från 153 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Kambis aktie stängde på 210,80 kr på måndagen.

Pareto Securities höjer riktkursen för Kindred till 66 kr från 55 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Kindred svenska depåbevis stängde på 57,98 kr på måndagen.

Pareto Securities höjer riktkursen för Embracer till 159 kr från 149 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Senaste stängningskurs för Embracer var 140,20 kr.

Handelsbanken Capital Markets höjer också riktkursen för Embracer till 160 kr från 130 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en uppdatering från banken.

Handelsbanken Capital Markets sänker sin rekommendation för Hexagon till sälj från behåll. Riktkursen höjs till 512 från 500 kr. Det framgår av en uppdatering på tisdagsmorgonen. På tisdagen stängde Hexagon B på 561 kr.

Pareto Securities höjer riktkursen för Betsson till 68 kr från 50 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Betsson stängde på 67,10 kr på måndagen.

Pareto Securities sänker sin rekommendation för Wihlborgs till behåll från köp. Riktkursen höjs till 152 från 149 kr. Det framgår av en analys. Wihlborgs sjönk 0,3 procent till 159,80 kr på måndagen efter rapporten för det andra kvartalet.

Även DNB Markets sänker sin rekommendation för Wihlborgs till behåll från köp. Riktkursen är fortsatt 168 kr. Det framgår av en analys.

Pareto Securities höjer riktkursen för oljebolaget Enquest till 1,50 kr från tidigare 1,00 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av en analys.

Pareto Securities höjer riktkursen för oljeprospekteringsbolaget Africa Energy till 3,10 kr från tidigare 2,50 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev.

Carnegie sänker sin rekommendation för Ericsson till behåll från köp. Riktkursen sänks till 93 från 95 kr. Det framgår av en analys. Vid 10-tiden på tisdagen tappade aktien 2,4 procent till 89,68 kr.

SEB Equities höjer riktkursen för Hansa Biopharma till 360 kr från 175 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Hansa Biopharma handlades vid 9.40-tiden på tisdagen till 252 kr, en uppgång med cirka 13 procent för dagen.

 

 

 

Aktie
Indexförvaltare: Utmaning om Tesla inkluderas i S&P 500"Kan bli ett superlikviditetsevent"
Affär
Megaaffär i medicintekniksektornSiemens köper Elektas huvudkonkurrent
Fonder
Spararna flyr hedgefonder”De har inte levererat”
Asien
Blandat på Asiens börser
31/7
Trading Direkt om senaste bitcoin-rusningen
Aktier
Här är juli månads kursraketer
Börsen
Analytiker: Ta hem vinsten och vila på stranden istället
Analys
Carnegie höjer Volati till köpBolaget är "back on track"
Börsen
Börsveckan avslutades på minus
Krisen
Historiskt BNP-ras i euroområdetVärsta siffrorna någonsin
Aktier
Spararnas favoritaktier i sommar
Analyser
Här är fredagens färska aktierekar
Rapport
Scaniaägarens orderingång rasade
Spara
Här får du högst sparränta just nu
Foto: istockphoto
Rapport
Nokia slog resultatförväntningarna
Fonder
Här är månadens populäraste fonder
Valuta
SEB: Kronan kan gå under 10 kr mot euron
Foto: istockphoto
Bostad
Danske: Stillastående borättspriser i juli
Krisen
Historiskt BNP-ras i USA
Foto: istockphoto
Fonder
Tundra skrotar tre nischade tillväxtmarknadsfonderSlås samman med en bredare fond
Placera
Amundi: Amerikanska aktier i förarsätet efter pandemin
Analys
Nordea: Därför är Stillfront en köpvärd aktieSpår fördubblad vinst
Foto: Anders Wiklund/TT
Guld
Analytiker varnar för guldhajpen
Analys
Analyshus ser 30-procentig uppsida i Scandic
Foto: Janerik Henriksson/TT
Insider
Persson fortsätter att tanka H&M-aktierNytt köp för 420 miljoner