Analyser (Uppdateras) Ett antal nya riktkurser och rekommendationer har presenterats av analysföretagen under tisdagen.

Handelsbanken Capital Markets sätter rekommendationen behåll för Sinch, med riktkursen 800 kr. Det framgår av en uppdatering från banken. Sinch-aktien stängde på 771 kr på måndagen.

Danske Bank Markets höjer sin riktkurs på Dometic, som tillverkar produkter till bland annat husvagnar och husbilar, från 81 till 95 kr. Rekommendationen köp upprepas samtidigt. Det framgår av en analysuppdatering. Dometic-aktien var vid 16-tiden på måndagen upp 1,3 procent vid 82,56 kr.

Carnegie höjer riktkursen för Sandvik till 190 kr från 175 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en uppdatering från banken.

Danske Bank Markets höjer riktkursen för Vitrolife till 169 kr från 159 kr. Rekommendationen sälj upprepas. Det framgår av en uppdatering.

Deutsche Bank höjer riktkursen för Bravida till 85 kr från 76 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av en uppdatering från banken. Bravida stängde på 84,60 kr på måndagen.

SEB Equities höjer sin rekommendation för Lundin Energy till köp från behåll. Riktkursen höjs till 260 från 250 kr. Det framgår av en uppdatering från banken.

SEB Equities höjer riktkursen för Trelleborg till 165 kr från 160 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en uppdatering från banken.

Carnegie sänker sin rekommendation för fastighetsföretaget Castellum till behåll från tidigare köp. Riktkursen höjs däremot från 175 till 185 kr. Det framgår av en analysuppdatering.

Fastighetsföretaget Wallenstam får höjd rekommendation av Carnegie till behåll från tidigare sälj. Riktkursen höjs samtidigt från 90 till 100 kr. Det framgår av en analysuppdatering.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Nobina till 65 kr från 60 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en uppdatering från banken.

Nordea Markets höjer riktkursen för Boozt till 100 kr från 70 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

Jefferies International inleder bevakning av Calliditas med rekommendation köp. Riktkursen är 44 dollar, enligt en analys. I juni meddelade Calliditas i samband med noteringen i USA att varje amerikanskt depåbevis representerar två stamaktier. Aktien är upp 23,7 procent på tisdagseftermiddagen.