Analyser (Uppdateras) Några få analyser med höjda riktkurser och nya köprekommendationer har publicerats på tisdagen.

Nordea Markets höjer riktkursen för Volati till 204 kr från 190 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 184,20 kr föregående handelsdag.

Pareto Securities höjer sin rekommendation för Thule till köp från behåll. Riktkursen höjs till 515 från 480 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde på måndagen på 445,60 kr.

Carnegie höjer sin rekommendation för Cellavision till behåll från sälj. Riktkursen är 275 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 302,60 kr föregående handelsdag.

Pareto Securities höjer också sin rekommendation för Cellavision, till köp från behåll. Riktkursen sänks samtidigt till 380 från 400 kr. Det framgår av en analys. Efter en kursnedgång på cirka 40 procent från sin högstanivå bedömer Pareto att aktien har nått sin lågpunkt och handlas med en kursrabatt om 40 procent jämfört med sina nordiska konkurrenter inom medicinteknikområdet.

DNB Markets sänker riktkursen för Scandi Standard till 46 kr från 51 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev på tisdagen. Scandi Standard stängde kring 39 kr på måndagen.

Barclays Capital sänker sin rekommendation för SSAB till jämvikt från övervikt. Riktkursen sänks till 63 från 66 kr. Det skriver Reuters. B-aktien stängde på 48 kr föregående handelsdag.

Morgan Stanley sänker sin rekommendation för Swedish Match till jämvikt från övervikt. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt.