Analyser (Uppdateras) Flera upprepade köprekommendationer och höjda riktkurser finns bland analyserna från analysföretagen under tisdagen.

SEB Equities höjer riktkursen för Ratos till 60 kr från 55 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på måndagen på 51,65 kr.

Pareto Securities höjer riktkursen för Mips till 700 kr från 600 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev på tisdagsmorgonen. Aktien stängde på 723 kr på måndagen.

SEB Equities höjer riktkursen för Lifco till 950 kr från 780 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 911 kr på måndagen.

Handelsbanken Capital Markets sänker sin rekommendation för Hexagon till sälj från behåll. Riktkursen höjs till 795 från 755 kr. Det framgår av en uppdatering från banken. Aktien stängde på 858,20 kr på måndagen.

Pareto Securities sänker sin rekommendation för Boule Diagnostics till behåll från köp. Riktkursen höjs till 70 från 66 kr. Det framgår av ett marknadsbrev på tisdagsmorgonen. Boule stängde på 69,20 kr på måndagen.

Carnegie sänker riktkursen för Sinch till 2.220 kr från 2.250 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 1.628,50 kr på måndagen.

Carnegie höjer riktkursen för aktien i taktätningsbolaget Nordic Waterproofing till 203 kr från 171 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på 177,60 kr på måndagen.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Betsson till 96 kr från 85 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev på tisdagsmorgonen. Betsson stängde på 85,65 kr på måndagen.

ABG Sundal Collier sänker däremot sin rekommendation för Betsson till sälj från behåll. Riktkursen sänks till 70 från 75 kr. Det framgår av en analys.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Kindred till 175 kr från 145 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev på tisdagsmorgonen. Kindreds svenska depåbevis stängde på 156,50 kr på måndagen.

Även DNB Markets höjer riktkursen för Kindred, till 185 kr från 170 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för SKF till 270 kr från 209 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev på tisdagsmorgonen. SKF stängde omkring 251 kr på måndagen.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för New Wave till 102 kr från 72 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev på tisdagsmorgonen. New Wave B stängde på 91,40 kr på månagen.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Leo Vegas till 64 kr från 59 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev på tisdagsmorgonen. Leo Vegas aktie stängde på 53,20 kr på måndagen.

Carnegie höjer riktkursen för Inwido till 157 kr från 140 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på 146,50 kr på måndagen.

Barclays Capital sänker sin rekommendation för AAK till undervikt från jämvikt. Riktkursen sänks till 171 från 174 kr. Det skriver Reuters. Aktien stängde på 201,40 kr på måndagen.

Deutsche Bank har inlett bevakning av specialistläkemedelsbolaget Sobi med rekommendationen behåll. Riktkursen är 130 kr. Det rapporterar Reuters. Aktien stängde på 138:,90 kr föregående handelsdag.

DNB Markets höjer sin rekommendation för Scandic Hotels till köp från behåll. Riktkursen höjs till 46 från 31 kr. Det framgår av ett morgonbrev.

Bank of America initierar bevakning av bilsäkerhetsbolaget Veoneer med rekommendationen underperform. Det rapporterar nyhetstjänsten PLX. Riktkursen sätts till 18 dollar, motsvarande drygt 150 kr. Aktien handlas kring 209 kr i Stockholm på tisdagen.

 

 

 

Blankning
Blankningar på rekordlåga nivåer
Foto: Jessica Gow/TT
Rapport
Investor höjde substansvärdet 16 procent
Foto: Johanna Norin /TT
Rapport
Högre orderingång för Sandvik
20/4
Trading Direkt: Analytikerintervju om Stillfront
Foto: Henrik Montgomery/TT
Analys
ABG sätter "sälj" på Betsson"Skeptisk till USA-expansionen"
Köptips
DNB: Scandic vinnare på återhämtningenUtfärdar köprek på hotellbolaget
Börsen
Nedåt på börsen
Bostad
Normalisering efter pandemin kan dämpa boprisrallyt
Analyser
Här är tisdagens köprekar
Lång noteringskö i NordenABG hanterar 40 IPO:s samtidigt
Foto: Copyright (c) 2018 Pilotsevas/Shutterstock. No use without permission.
Konjunktur
Swedbank: Ökad tillväxt i sikte"Sverige i startblocken för en rejäl återhämtning"
Börsen
Asien: Kraftigt nedåt i Tokyo
Foto: Copyright (c) 2018 Shutterstock. No use without permission.
Bostad
Valueguard: Bopriserna fortsatte uppåt i marsMen vissa tecken på inbromsning för bostadsrätter i april
Aktie
Stora Enso stänger pappersproduktion i Sverige och Finland
Foto: FREDRIK SANDBERG
Rapport
Bättre än väntat för Byggmax
Rapport
Getinges resultat klart över förväntan
Rapport
Vinst för Fingerprint
Aktie
Traton höjer utsikterna för 2021
Foto: AP/TT
Wall Street
Nedåt på Wall Street
Notering
"Värderingen tar bort potentialen i Hemnet"Börsveckans råd: Avstå att teckna
Paretos favorit i bettingsektornFärsk sektoruppdatering från banken
Krönika
Hernhag: Den bästa förvärvsstrategin
Analys
Nordea: "Hemester" här för att stannaHöjer Dometic till köp
Rapporterna
Strategen: Rapporterna kan överraskaNu drar rapportperioden i gång på allvar
Analyser
Här är måndagens aktierekar