Analyser (Uppdateras) Av tisdagens analyser utmärker sig bland andra Exane BNP Paribas rekommendationshöjning av Volvo.

SEB Equities har på måndagen höjt sin rekommendation för det danska livsmedelsbolaget Chr Hansen till köp från behåll. Riktkursen höjts till 750 från 720 danska kr. Det framgår av en analys som Nyhetsbyrån Direkt har tagit del av och som är daterad den 30 november.

Exane BNP Paribas höjer sin rekommendation för Volvo till outperform från neutral. Riktkursen ligger på 250 kr. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt.

Exane BNP Paribas sänker däremot sin rekommendation för Assa Abloy till underperform från neutral. Riktkursen sänks till 190 kr. Det framgår av en uppdatering från banken.

Exane BNP Paribas sänker sin rekommendation för Electrolux till neutral från outperform. Riktkursen är 230 kr. Det framgår av en uppdatering från banken. Exane BNP Paribas skriver att den väljer att ”ta hem vinsten” på dessa kursnivåer efter att aktien gått relativt starkt. Dessutom pekar bankens undersökningar på att medvinden på bolagets slutmarknader avtar något.

ABG Sundal Collier har sänkts sin rekommendation för Fabege till sälj från behåll. Riktkursen ligger kvar på 125 kr. Det framgår av en analys. Aktien handlas ned 0,9 procent till 133,45 kr på tisdagen.

ABG Sundal Collier har på tisdagsmorgonen sänkt sin rekommendation för Hufvudstaden till sälj från behåll. Riktkursen ligger kvar på 115 kr. Det framgår av en analys som Nyhetsbyrån Direkt har tagit del av. Aktien handlas kring 134,30 kr på tisdagsförmiddagen.

ABG Sundal Collier sänker sin rekommendation för Pandox till behåll från köp. Riktkursen höjs samtidigt till 145 från 125 kr. Det framgår av en analys som släpptes på tisdagsmorgonen och som Nyhetsbyrån Direkt har tagit del av.