Analyser (Uppdateras) En mängd nya analyser och rekommendationer strömmar ut från analysföretagen. Här är tisdagens nya rekar.

Citi höjer sin rekommendation för H&M till köp. Det rapporterar Dow Jones.

SEB Equities sänker riktkursen för Securitas till 140 kr från tidigare 175 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en uppdatering från banken. Securitas stängde på måndagen till kursen 92,18 kr.

Pareto Securities sänker riktkursen för Securitas till 130 kr från 160 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Lifco till behåll från sälj. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Beijer Ref till behåll från sälj. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

DNB Markets höjer sin rekommendation för Wihlborgs till köp från behåll. Riktkursen sänks till 152 från 199 kr. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på 121,90 kr på måndagen.

DNB Markets höjer sin rekommendation för Atrium Ljungberg till behåll från sälj. Riktkursen sänks samtidigt till 150 från 200 kr. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på drygt 140 kr på måndagen.

Nordea Markets sänker riktkursen för ståltillverkaren SSAB till 40 kr från tidigare 50 kr. Rekommendationen köp upprepas dock. Det framgår av ett morgonbrev från banken. SSAB stängde på måndagen till kursen 19,145 kr. ”Vårt base-case antar att stålmarknaderna kommer att börja återhämta sig i slutet av 2020, och vi tror att SSAB kommer att överleva denna kris utan att tvingas emittera eget kapital”, skriver banken.

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för IT-tjänsteföretaget Tieto Evry till 16 euro, motsvarande cirka 177 kr, från tidigare 24 euro. Rekommendationen minska upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Tieto Evry stängde på måndagen till kursen 197,20 kr på Stockholmsbörsen.

Jefferies International höjer sin rekommendation för Stora Enso till köp från behåll. Riktkursen är 10,00 euro. Det framgår av ett morgonbrev.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Kone till behåll från sälj. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

Carnegie sänker riktkursen för Dustin till 50 kr från 80 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Dustin handlas kring 45 kr på tisdagen.

Pareto Securities sänker riktkursen för oljebolaget Equinor till 150 norska kr, från tidigare 200 norska kr. Rekommendationen köp upprepas dock. Det framgår av en uppdatering från banken. ”Kortsiktig motvind och våra förväntningar om ännu lägre oljepriser kommande månader kommer, om de blir verklighet, att öka trycket på Equinor ännu mer, men vi tror att bolaget kommer att klara den svåra situationen”, skriver Paretos analytiker, som menar att prispotentialen på längre sikt är ”attraktiv”. Equinor handlades på tisdagsmorgonen kring 110 norska kr på Oslobörsen.

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för Nordea till köp från behåll. Riktkursen sänks till 70 från 78 kr. Det framgår av en analys som släpptes på tisdagsmorgonen.

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för SHB till köp från behåll. Riktkursen sänks till 95 från 100 kr. Det framgår av en analys.