Analyser (Uppdateras) Analysfirmorna fortsätter att publicera mängder av nya analyser med nya rekommendationer och riktkurser. Här är tisdagens färska analyser.

Nordea Markets höjer riktkursen för SSAB till 42 kr från 40 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

DNB Markets höjer riktkursen för Swedish Match till 685 kr från 660 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

Carnegie höjer också riktkursen för Swedish Match, till 700 kr från 625 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken på tisdagen, dagen efter bolagets rapport för det första kvartalet. Aktien handlas kring 622 kr på tisdagen.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Paradox till sälj från behåll. Riktkursen höjs till 155 från 147 kr. Det framgår av en analys som släpptes på måndagskvällen och som har titeln ”Expectations are rising, take som profits”. Aktien stängde på 200 kr på måndagen.

SEB Equities höjer riktkursen för Indutrade till 315 kr från 272 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av en analys efter bolagets rapport på måndagen. SEB skriver att banken har svårt att se tillräckligt stor uppsida från nuvarande nivåer för att kunna ge en mer positiv rekommendation.

Pareto Securities sänker riktkursen för Arjo till 58 kr från 60 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien sjönk nästan 9 procent till 48,72 kr på måndagen efter bolagets rapport för det första kvartalet.

Pareto Securities höjer riktkursen för Sedana Medical till 285 kr från 250 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev.

Handelsbanken Capital Markets sänker sin rekommendation för Equinor till sälj från köp. Riktkursen sänks till 120 från 205 norska kr. Det framgår av en uppdatering från banken.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Stillfront till 640 kr från 520 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för SBB till 30 kr från 28 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Dometic till köp från behåll. Riktkursen sätts till 75 kr. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för det finländska medie- och utbildningshuset Sanoma till 9,00 euro från tidigare 11,70 euro. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

Carnegie sänker sin rekommendation för Autoliv till behåll från köp. Riktkursen höjs samtidigt till 660 från 640 kr. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

Carnegie sänker sin rekommendation för Husqvarna till behåll från köp. Riktkursen höjs samtidigt till 61 från 57 kr. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

Carnegie sänker sin rekommendation för det danska medicinteknikbolaget Ambu till sälj från behåll. Riktkursen höjs till 136 från 120 danska kr. Det framgår av ett morgonbrev från banken.