Analyser (Uppdateras) Även under tisdagen har analyshusen publicerat ett antal analyser med nya riktkurser och rekommendationer.

Pareto Securities höjer riktkursen för Sandvik till 185 kr från 180 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys på tisdagen, dagen efter bolagets rapport för det första kvartalet. Aktien stängde på 145,55 kr på måndagen.

SEB Equities höjer sin rekommendation för Probi till köp från behåll. Riktkursen sänks till 235 från 240 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde på strax under 200 kr på måndagen.

ABG Sundal Collier sänker riktkursen för MTG till 124 kr från 132 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 98,95 kr på måndagen.

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för Catena Media till 46 kr från tidigare 69 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Catena Media stängde på måndagen till kursen 16,72 kr.

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för New Wave till 55 kr från tidigare 70 kr. Rekommendationen köp upprepas emellertid. Det framgår av ett morgonbrev från banken. New Wave stängde på måndagen till kursen 31,50 kr.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för läkemedelsbolaget Astra Zeneca till 83,00 pund, motsvarande cirka 1.035 kr, från tidigare 77,00 pund. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för bostadsutvecklaren Bonava till 50 kr från tidigare 94 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Stängningskursen för Bonava var på måndagen 58,80 kr.

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för sportboksleverantören Kambi till 170 kr från tidigare 180 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

DNB Markets sänker riktkursen för Skanska till 150 kr från 200 kr. Rekommendationen sälj upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Skanska stängde på 173,10 kr på måndagen.

DNB Markets sänker riktkursen för NCC till 160 kr från 190 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. NCC B stängde på 142,70 kr på måndagen.

DNB Markets sänker riktkursen för JM till 160 kr från 210 kr. Rekommendationen sälj upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. JM-aktien stängde på 174,05 kr på måndagen.

Carnegie höjer sin rekommendation för Peab till köp från behåll. Riktkursen sänks till 85 från 115 kr. Det framgår av ett marknadsbrev.

Även DNB Markets har höjt sin rekommendation för Peab till köp från behåll. Riktkursen sänks till 80 från 105 kr. Det framgår av ett marknadsbrev.

Börsen
Analytiker: Ta hem vinsten och vila på stranden istället
Aktier
Här är juli månads kursraketer
Analys
Carnegie höjer Volati till köpBolaget är "back on track"
Börsen
Börsveckan avslutades på minus
31/7
Trading Direkt om senaste bitcoin-rusningen
Krisen
Historiskt BNP-ras i euroområdetVärsta siffrorna någonsin
Aktier
Spararnas favoritaktier i sommar
Analyser
Här är fredagens färska aktierekar
Rapport
Scaniaägarens orderingång rasade
Spara
Här får du högst sparränta just nu
Foto: istockphoto
Rapport
Nokia slog resultatförväntningarna
Fonder
Här är månadens populäraste fonder
Valuta
SEB: Kronan kan gå under 10 kr mot euron
Foto: istockphoto
Bostad
Danske: Stillastående borättspriser i juli
Krisen
Historiskt BNP-ras i USA
Foto: istockphoto
Fonder
Tundra skrotar tre nischade tillväxtmarknadsfonderSlås samman med en bredare fond
Placera
Amundi: Amerikanska aktier i förarsätet efter pandemin
Analys
Nordea: Därför är Stillfront en köpvärd aktieSpår fördubblad vinst
Foto: Anders Wiklund/TT
Guld
Analytiker varnar för guldhajpen
Analys
Analyshus ser 30-procentig uppsida i Scandic
Foto: Janerik Henriksson/TT
Insider
Persson fortsätter att tanka H&M-aktierNytt köp för 420 miljoner
Sektor
Citi köpstämplar flera nordiska bankerSer goda förutsättningar för återhämtning
Analys
Bernstein: Fantasiscenarier räcker inte för Teslas värdering
Analys
SEB: Stigande silverpris tynger danska smyckesjättenSlopar köprek för Pandora
Sektor
ECB uppmanar banker att hålla inne utdelningar