Analyser (Uppdateras) Även på tisdagen har en del nya analyser publicerats av analysföretagen. Bland dem finns några nya köprekommendationer.

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för fastighetsbolaget Wihlborgs till 160 kr från 220 kr. Rekommendationen köp upprepas dock. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

Kepler Cheuvreux höjer sin rekommendation för skogsbolaget Holmen till köp från tidigare behåll. Riktkursen höjs samtidigt till 310 kr från 305 kr. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

Goldman Sachs höjer sin rekommendation för Nordea till köp från neutral Det rapporterar nyhetsbyrån Ritzau. Aktien har backat med 28 procent sedan årsskiftet och den stängde på drygt 54 kr på måndagen.

Pareto Securities höjer riktkursen för Sedana Medical till 250 kr från 200 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev.

Pareto Securities sänker riktkursen för Zalando till 42 euro från 53 euro. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys efter Zalandos vinstvarning på måndagskvällen. Aktien stängde på 32,90 euro på måndagen.

Pareto Securities höjer sin rekommendation för Etrion till köp från behåll. Riktkursen höjs till 2,50 från 1,60 kr. Det framgår av ett marknadsbrev.

DNB Markets sänker riktkursen för Cargotec till 28 euro från 41 euro. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

 

DNB Markets sänker riktkursen för Autoliv till 650 kr från 850 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

 

Carnegie höjer sin rekommendation för Autoliv till köp från behåll. Riktkursen sänks till 640 från 820 kr. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

Carnegie höjer sin rekommendation för SKF till köp från behåll. Riktkursen sänks till 155 från 195 kr. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

SEB Equities sänker riktkursen för Nent till 220 kr från 250 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av en analys.

Pareto Securities sänker riktkursen för Kinnevik till 215 kr från 250 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.