Analyser (Uppdateras) En ny och flera upprepade köprekar finns bland tisdagens analyser.

SEB Equities har inlett bevakning av Sinch, som levererar molnbaserade kommunikationstjänster, med rekommendationen köp. Riktkursen sätts till 400 kr. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde under måndagen på en kurs om 340,50 kr.

Nordea Markets höjer riktkursen för Nolato till 619 kr från 599 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde på 565,50 kr efter uppgång med 4,4 procent under måndagen efter bolagets rapport för det fjärde kvartalet.

JP Morgan höjer riktkursen för Lundin Mining till 66 kr från 61 kr. Rekommendationen övervikt upprepas. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde på 50,85 kr på måndagen.

ABG Sundal Collier höjer riktkursen för Tobii till 63 kr från 58 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg. Aktien handlades under måndagen till en kurs om 40,98 kr.

Nordea Markets höjer riktkursen för Tieto Evry till 33 euro från 30 euro. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 30,58 euro i Helsingfors på måndagen.

Redeye inleder bevakning av blodanalysföretaget Cellavision med ett riktvärde i basscenariot på 335 kr. Det framgår av en analys på tisdagen. Redeye ser begränsad uppsida på kort sikt för Cellavision. Aktiekursen för Cellavision stängde på måndagen vid 320,50 kr.

RBC Capital Markets sänker riktkursen för Boliden till 275 kr från 290 kr. Rekommendationen outperform upprepas. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde på 233,30 kr på måndagen.

UBS sänker sin rekommendation för Neste till neutral från köp. Det rapporterar Bloomberg News. Nestes aktie steg med 0,9 procent på tisdagen efter en dryg timmes handel på Helsingforsbörsen.

Carnegie sänker sin rekommendation för Medicover till behåll från köp. Riktkursen är oförändrad på 100 kr. Det framgår av ett marknadsbrev. Rekommendationssänkningen görs med hänvisning till att aktien handlas väl över Carnegies oförändrade riktkurs på 100 kr, efter att ha stigit med nästan 30 procent sedan rapporten för det tredje kvartalet. Carnegie gillar fortfarande Medicovers fundamenta och ser mycket tillväxtpotential i bolaget, men anser också att värderingen har blivit mer utmanande.

Danske Bank Markets höjer riktkursen för Sobi till 198 kr från 179 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien handlas upp drygt 2 procent till 180,35 kr på tisdagen.