Analyser (Uppdateras) H&M är ett av flera  bolag som har fått en nya köprekommendationer i tisdagens analysskörd från analysföretagen.

Goldman Sachs höjer sin rekommendation för H&M till köp från sälj. Riktkursen höjs till 210 från 165 kr. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt. Goldman pekar i analysen bland annat på att H&M hade försäljningstillväxt på den brittiska marknaden i oktober och enligt banken har bolaget full kontroll på rea-aktiviteterna under säsongen.

Pareto Securities höjer riktkursen för Embracer till 236 kr från 201 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på måndagen på 164,05 kr.

Nordea Markets höjer riktkursen för Nobina till 70 kr från 65 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. På måndagen stängde aktien på 54,85 kr.

Även Kepler Cheuvreux höjer sin riktkurs för bussoperatören Nobina till 70 kr från tidigare 65 kr. Rekommendationen köp upprepas samtidigt. Det framgår av en analys på tisdagen. Nobina-aktien stängde vid 54,85 kr på måndagen.

Goldman Sachs sänker sin rekommendation för Swedbank till sälj från neutral. Riktkursen ligger på 146 kr. Det framgår av en analys Nyhetsbyrån Direkt har tagit del av. Goldman Sachs konstaterar att Swedbank-aktien gått upp med cirka 12 procent i år, klart bättre än europeiska banker i snitt. Den amerikanska investmentbanken tror vidare att det finns en risk att konkurrensen på den svenska bolånemarknaden skärps framöver. Swedbank-aktien stängde på 156,74 kr på måndagen.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Bilia till behåll från köp. Riktkursen är 125 kr. Det framgår av en analys som Nyhetsbyrån Direkt har tagit del av. SEB skriver att uppsägningen kanske inte nödvändigtvis ändrar Bilias utsikter eller vinstprognoser, men att situationen kommer att leda till större osäkerhet. Det, i kombination med att aktien har nått bankens riktkurs, ligger bakom rekommendationssänkningen. Aktien stängde på 126,50 kr på måndagen.