Analyser (Uppdateras) Flera nya köprekommendationer och höjda riktkurser har utfärdats av analysföretagen under tisdagen.

Barclays Capital höjer riktkursen för Boliden till 260 kr från 230 kr. Rekommendationen jämvikt upprepas. Det skriver Reuters.

Carnegie höjer sin rekommendation för Arjo till köp från behåll. Riktkursen höjs till 60 från 53 kr. Det framgår av en analys som Nyhetsbyrån Direkt har tagit del av. Aktien i medicinteknikbolaget stängde på 50,60 kr på måndagen.

Carnegie höjer riktkursen för Electrolux till 210 kr från 180 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt.

Danske Bank inleder bevakning av Telenor med en köprekommendation och riktkursen 185 norska kr. Det framgår av en analys Nyhetsbyrån Direkt har tagit del av. Danske Bank menar att rabatten i förhållande till Telenors sektkollegor bör krympa det kommande året och hänvisar här till den norska operatörens stabila kassaflöden, den starka balansräkningen och de fortsatt goda tillväxtutsikterna i Asien som står för en stor del av Telenors intäkter.

SEB inleder uppdragsbevakning av Green Landscaping och kommer fram till ett rättmätigt värdesintervall om 34-46 kr per aktie, med mittpunktsvärde 40 kr. Det framgår av en analys inom konceptet där bolag ger banken uppdraget att göra en aktieanalys.

Efter snabb expansion har Green Landscaping blivit den oomstridda lokala marknadsledaren och skiftar fokus mot den bredare nordiska marknaden, står det i analysen. ”Vi ser gott om rum för Green att fortsätta dra nytta av sin storlek samtidigt som man behåller den lokala förankringen, vilket historiskt har visat sig vara nyckeln till framgång”, skriver SEB. Green Landscaping handlades till kurs 32,50 kr strax efter klockan 10 på tisdagen.