Analyser (Uppdateras) Även under tisdagen har analysföretagen publicerat några nya rekommendationer och riktkurser.

Morgan Stanley sänker sin rekommendation för Essity till jämvikt från övervikt. Riktkursen sänks till 295 från 316 kr. Det framgår av ett marknadsbrev. Morgan Stanley betonar att banken gillar Essity i ett längre perspektiv, men är inte lika optimistisk om ”branschdynamiken” sett på kort sikt. Aktien stängde på 309 kr på måndagen.

SEB Equities sänker riktkursen för Recipharm till 155 kr från 174 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för Recipharm till 168 kronor från 172 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

Handelsbanken Capital Markets sänker sin rekommendation för Electrolux till behåll från köp. Riktkursen sänks till 135 från 160 kr. Det framgår av en uppdatering från banken. Aktien stängde på 125,80 kr på måndagen.

Kepler Cheuvreux höjer däremot riktkursen för Electrolux till 190 kr från 140 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Traton till behåll från köp. Riktkursen sänks till 160 från 250 kr. Det framgår av en analys.