Analyser En ny köprekommendation och några få övriga analyser har publicerars på torsdagen, trots att rapportperioden övergått i sportlovsvecka i Stockholm.

Nordea Markets sänker sin rekommendation för Lundin Gold till behåll från köp. Det framgår av Bloomberg. Aktien har gått upp med cirka 62 procent sedan årsskiftet. Under måndagen steg kursen med drygt 7 procent.

Berenberg Bank höjer riktkursen för Embracer till 125 kr från 100 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg. Embracers aktie stängde på 100 kr jämnt på måndagen.

Nordea Markets sänker riktkursen för SAS till 18 kr från 22 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg. SAS aktie stängde på 12,39 kr på måndagen.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Volati till köp från behåll. Riktkursen är 70 kr. Det framgår av en analys. Aktien i Volati stängde på 43,20 kr på måndagen.

DNB Markets sänker sin rekommendation för Evolution Gaming till behåll från köp. Riktkursen höjs samtidigt till 415 från 330 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 405 kr på måndagen och den har stigit med 44 procent sedan årsskiftet.