Analyser En ny köprekommendation och flera höjda riktkurser finns bland dagens analyser från analyshusen.

Liberum Capital höjer sin rekommendation för e-handelsbolaget Zalando till köp från behåll. Riktkursen höjs till 45 från 30 euro. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde 35,75 euro i Frankfurt på måndagen. Kinnevik äger 32 procent av aktierna i Zalando.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Biogaia till behåll från köp. Riktkursen är 440 kr. Det skriver Bloomberg First Word. Biogaia stängde på 468,50 kr på måndagen.

Santander höjer riktkursen för H&M till 196 kr från 160 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde på strax under 165 kr på måndagen.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för gruvbolaget Boliden till 310 kr från tidigare 270 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg.

Pareto Securities sänker sin rekommendation för Wihlborgs till behåll från köp. Riktkursen justeras dock upp till 132 från 125 kr. Det framgår av en analys i vilken det påpekas att rekommendationssänkningen kommer efter en stark kursutveckling.

Carnegie återupptar bevakningen av Camurus genom att sätta rekommendationen till köp och riktkursen till 97 kr. Det framgår av en analys som släpptes på tisdagsmorgonen. Carnegie hade köp och riktkursen 97 kr när bevakningen pausades tidigare i år, enligt Bloombergs sammanställning.

Danske Bank Markets höjer riktkursen för Sandvik till 180 kr från 165 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg. Måndagens stängningskurs var 164 kr.

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för SEB till köp från behåll. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt.