Analyser (Uppdateras) Ett par höjda riktkurser med upprepade köprekommendationer finns bland tisdagens analyser.

DNB Markets höjer riktkursen för Nobia till 65 kr från 59 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev.

DNB Markets höjer riktkursen för Coor till 92 kr från 82 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 82,50 kr på måndagen.

Morgan Stanley sänker sin rekommendation för Assa Abloy till undervikt från tidigare jämvikt. Riktkursen sänks samtidigt till 183 kr från 188 kr. ”Assa Abloy är ett av de bäst skötta bolag vi följer, med en försvarbar marknadsposition. Med det sagt ser aktien alltför högt prissatt ut på nuvarande nivåer efter årets uppgång”, skriver investmentbankens analytiker i en analys daterad 2 april. Assa Abloy slutade måndagens handel på 202,45 kr.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Industrivärden till köp från behåll. Riktkursen är 230 kr. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde på 197 kr på måndagen.

Goldman Sachs har återupptagit bevakning av Volvo och sätter rekommendationen till köp. Det rapporterar Bloomberg News. Hur länge investmentbanken har haft uppehåll i sin bevakning av Volvo framgår inte.

Credit Suisse sänker riktkursen för Attendo till 60 kr från 105 kr. Rekommendationen outperform upprepas. Det skriver Reuters. Måndagens stängningskurs var 47,24 kr.

UBS sänker sin rekommendation för Astra Zeneca till sälj från behåll. Riktkursen sänks till 54 från 59 pund. Det framgår av Bloomberg. Stängningskursen på måndagen var 60,36 pund.

DNB Markets har återupptagit bevakning av massa- och papperskoncernen Stora Enso med en köprekommendation och riktkursen 13 euro, motsvarande cirka 135,50 kr. Det framgår av ett morgonbrev. Stora Enso handlades på tisdagsmorgonen till omkring 119 kr på Stockholmsbörsen.