Analyser UPPDATERAS Ett medicintekniskt bolag får höjd riktkurs i tisdagsskörden av analyserna från analyshusen.

ABG Sundal Collier höjer riktkursen för Arjo till 22 kr från 20 kr. Rekommendationen sälj upprepas dock. Det framgår av en analys.

Carnegie höjer sin rekommendation för Paradox till köp från behåll. Riktkursen ligger kvar på 165 kr. Det framgår av en analys som släpptes på måndagskvällen.

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för Atlas Copco till 251 kr från 285 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett morgonbrev.

Nordea Markets sänker sin rekommendation för Beijer Ref till sälj från behåll. Riktkursen är 130 kr, framgår av en analys.

Carnegie har höjt sin rekommendation för Garo till köp från behåll. Riktkursen sänktes samtidigt till 176 från 182 kr. Det framgår av en analys från banken.

Danske Bank Markets höjer sin rekommendation för Biotage till köp från behåll. Det framgår av Bloomberg.

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för Swedish Match till köp från behåll. Riktkursen är fortsättningsvis 510 kr. Det framgår av Bloomberg. På tisdagsmorgonen handlas aktien till knappt 450 kr.

Kreditvärderingsinstitutet Standard & Poor´s har sänkt kreditbetyget för Telia till BBB+ från tidigare A-. Det framgår av ett pressmeddelande. Sänkningen görs efter Telias skuldfinansierade förvärv av GET, skriver S&P.