Analyser (Uppdateras) I full fart på väg in i rapportperioden, och analyshusen producerar nya rekommendationer i hög fart. På onsdagen har bland många andra fastighetssektorn fått ett antal nya riktkurser och rekommendationer.

SEB Equities höjer riktkursen för Medicover till 218 kr från 183 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av en analys på onsdagen efter att bolaget på tisdagen offentliggjort siffror för det första kvartalet som var högre än förväntat. Aktien i Medicover steg med 6 procent till 215,50 kr på tisdagen.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Wihlborgs till köp från behåll. Riktkursen är 195 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 182,90 kr på tisdagen.

ABG Sundal Collier höjer riktkursen för Dustin till 105 kr från 77 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde till en uppgång om drygt 17 procent till 109,50 kr på tisdagen efter att ha kommit med delårsrapport.

Även Nordea Markets höjer riktkursen för Dustin, till 130 kr från 100 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. 

 Carnegie höjer riktkursen för AAK till 220 kr från 190 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på 202 kr på tisdagen.

Nordea Markets höjer riktkursen för SBB till 37 kr från 24 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. B-aktien i SBB stängde på 28,74 kr på tisdagen.

Nordea Markets sänker sin rekommendation för SEB till behåll från köp. Det framgår av en analys.

Nordea Markets höjer riktkursen för New Wave till 90 kr från 80 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 77,20 kr på tisdagen.

Nordea Markets höjer riktkursen för Danske Bank till 140 danska kr från 130 danska kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 122,05 danska kr i Köpenhamn föregående handelsdag.

Nordea Markets höjer riktkursen för Storebrand till 93 norska kr från 80 norska kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 83,52 norska kr i Oslo på tisdagen.

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Thule till behåll från sälj. Riktkursen höjs till 410 från 330 kr. Det framgår av en uppdatering från banken. Aktien stängde på 404,40 kr på tisdagen.

Goldman Sachs har inlett bevakning av Epiroc med rekommendationen köp. Riktkursen är 235 kr. Det rapporterar Reuters. A-aktien i Epiroc stängde på 203,40 kr på tisdagen.

Goldman Sachs har vidare skruvat ned rekommendationen för det danska verkstadsbolaget FLSmith med två steg till sälj från köp. Riktkursen är 208 danska kr, enligt nyhetstjänsten The Fly. Aktien stängde på 231,30 danska kr i Köpenhamn föregående handelsdag.

Den amerikanska banken har också återupptagit bevakningen av den finländska verkstadskoncernen Metso Outotec med rekommendationen neutral och riktkursen 9,80 euro, enligt The Fly. Aktien stängde på 9,54 euro i Helsingfors föregående handelsdag.

Carnegie sänker sin rekommendation för Bonava till behåll från köp. Riktkursen höjs till 110 från 100 kr. Det rapporterar nyhetstjänsten PLX. Aktien stängde på 104,70 kr på tisdagen.

SEB Equities höjer riktkursen för ÅF Pöyry till 300 kr från 285 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 277:,20 kr på tisdagen.

Nordea Markets sänker sin rekommendation för Hufvudstaden till sälj från behåll. Riktkursen är 120 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 136 kr föregående handelsdag.

Carnegie höjer sin rekommendation för JM till köp från behåll. Riktkursen höjs till 360 från 330 kr. Det rapporterar nyhetstjänsten PLX. Aktien stängde på 315,90 kr på tisdagen.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Wallenstam till köp från behåll. Riktkursen är 140 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 129 kr föregående handelsdag.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Sweco till behåll från köp. Riktkursen höjs till 150 från 148 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 149,70 kr på tisdagen.

RBC Capital Markets höjer sin rekommendation för Sandvik till sector perform från underperform. Riktkursen höjs till 210 från 170 kr. Det skriver Reuters. Aktien stängde på 239,70 kr föregående handelsdag.

ABG Sundal Collier höjer riktkursen för Evolution till 1.310 kronor från 922 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 1.409,60 kr på tisdagen.

SEB Equities höjer riktkursen för SSAB A till 58 kr från 50 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. SSAB:s A-aktie stängde på 47,44 kr på tisdagen.

Barclays Capital höjer riktkursen för Ericsson till 140 kr från 130 kr. Rekommendationen övervikt upprepas. Det skriver Reuters. Aktien stängde på 119:,58 kr på tisdagen.

Carnegie höjer riktkursen för Astra Zeneca till 1.150 kr från 1.100 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien handlas kring 844 kr på onsdagen.

DNB Markets höjer sin rekommendation för Nent till behåll från sälj. Riktkursen är 400 kr. Det framgår av en analys.

Foto: istockphoto
Försäkring
Stora skillnader i ersättning vid cykelstöld
Bolån
De flesta bolån är under två miljoner"Riskerna med bolån inte så stora"
Rekommendationer
Köp Astra och Trelleborg
Stockholmsbörsen
Uppåt efter starka rapporter
Foto: Shutterstock
Japan
OS ökar intresset för Japanfonder
Foto: Shutterstock
Veckorapport
Tuff vecka för portföljen
Kvartalsrapport
Skogsjätten bättre än väntat
Foto: Gorm Kallestad/TT
Kvartalsrapport
Norge lyfte Bilias resultatRekordförsäljning av begagnade bilar
Foto: Tomas Oneborg/SvD/TT
Kvartalsrapport
3,7 miljarder i vinst för Danske Bank
Kvartalsrapport
Mycket starkt kvartal av Skanska
Foto: istockphoto
Asien
Kinabörserna backar
Foto: Fredrik Sandberg/TT
Bostad
Många brf-ägare har dålig koll på ekonomin
Foto: istockphoto
Näthandel
Cyklar och utemöbler säljer bästÖverst på Blockets topplistor
Foto: EXPRESSEN
Pensionsskandalen
Allras ledning döms till fängelseErnstberger efterlyst av polisen
Foto: Henrik Montgomery/TT
Kvartalsrapport
Miljardvinst för inkassojättenvd:n köper 5 000 aktier
Kvartalsrapport
Trelleborgs resultat över förväntan
Börsen
Ny storaffär av familjen Persson
Börsen
Techjättarna populära bland svenska aktiesparareMen aktiekurserna går sådär
Foto: Jessica Gow/TT
Rekommendationer
Köp Saab och Nordea
Kvartalsrapport
Bra rapport från ABB"Orderingången ökade betydligt"
Foto: Henrik Montgomery/TT
Kvartalsrapport
Högre intäkter för Betsson
Foto: istockphoto
Pension
Så mycket kostar efterlevandeskyddetNy webbtjänst för tjänstepensionen
Bostad
Nu sjunker bostadspriserna
Foto: Shutterstock
Bostad
Hellre herrgård än Paris för ungaDrömboendet är i Sverige
Foto: Rickard Kilström
Aktieköp
Avanzas vd köper aktier efter kursras