Analyser (Uppdateras)Ett antal nya köprekommendationer och höjda riktkurser har publicerats av analysföretagen under onsdagen.

SEB Equities höjer sin rekommendation för Paradox till behåll från sälj. Riktkursen höjs till 250 från 220 kr. Det framgår av en analys som Nyhetsbyrån Direkt har tagit del av. ”Samtidigt som vi tycker att Paradox är ett intressant tillväxtcase, så är låg visibilitet i projektportföljen samt den ansträngda värderingen fortsatt hinder”, skriver SEB. Aktien stängde på 260,40 kr på tisdagen.

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för Dometic till köp från behåll. Riktkursen höjs till 120 från 110 kr. Det framgår av en analys som Nyhetsbyrån Direkt har tagit del av. Aktien stängde på 100,60 kr på tisdagen.

Den amerikanska finansaktören Bernstein höjer sin rekommendation för H&M från underperform till market perform. Det framgår av en analys, ”Leaner, meaner and greener”, som släpptes på onsdagen och som Nyhetsbyrån Direkt har tagit del av. Riktkursen höjs från 130 till 175 kr. Aktien stängde på 171,55 kr på tisdagen.

Deutsche Bank höjer riktkursen för Scandic Hotels till 31 kr från 26,50 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev Nyhetsbyrån Direkt har tagit del av. Aktien stängde på 28,90 kr på tisdagen.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för B3 Consulting till 45 kr från 38 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. B3 stängde på 46 kr på tisdagen.

Den tyska banken Berenberg inleder bevakning av tv- och streamingbolaget Nent och sätter rekommendationen till köp. Det framgår av en analys som Nyhetsbyrån Direkt har tagit del av. Riktkursen sätts till 505 kr. Aktien handlas kring 384 kr på onsdagen.

Pareto Securities sänker riktkursen för Climeon till 70 kr från tidigare 80 och upprepar samtidigt rekommendationen köp. Det framgår av en analys. Aktien stängde på tisdagen på 48 kr.