Analyser (Uppdateras) Onsdagens analysskörd från analysföretagen innehåller både nya och upprepade köprekommendationer.

Deutsche Bank höjer sin rekommendation för SSAB till köp från behåll. Riktkursen höjs till 60 från 48 kr. Det framgår av en analys. SSAB:s A-aktie stängde på 45,95 kr på tisdagen.

RBC Capital Markets höjer sin rekommendation för den danska smycketillverkaren Pandora till sector perform från underperform. Riktkursen höjs till 930 från 800 danska kr. Det skriver Reuters. Aktien stängde upp 6,8 procent till 855 danska kr i Köpenhamn på tisdagen, i samband med bolagets kapitalmarknadsdag.

SEB Equities höjer riktkursen för Husqvarna till 155 kr från 150 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Banken har intervjuat över 50 USA-baserade återförsäljare av Husqvarnas produkter och den senaste marknadsutvecklingen i landet, med särskilt fokus på den framväxande marknaden för robotsgräsklippare. Intrycket är att marknaden sett överlag stark ut under det tredje kvartalet och som följd skruvar banken upp estimaten för divisionen för det tredje kvartalet. Aktien stängde på 114,75 kr på tisdagen.

Deutsche Bank höjer sin rekommendation för Outokumpu till köp från behåll. Riktkursen höjs till 7,50 från 6,30 euro. Det framgår av en analys. Outokumpu stängde på 5,57 euro på tisdagens i Helsingfors.