Analyser (Uppdateras) Några nya och upprepade köprekommendationer finns bland onsdagens färska analyser från anaylsbolagen. 

Nordea återupptar bevakningen av Intrum med rekommendationen köp och en riktkurs på 310 kr. Det framgår av en analys. Intrums stängningskurs på tisdagen var 252,60 kr.

Pareto Securities inleder bevakning av Boliden med rekommendationen behåll. Riktkursen är 310 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 298,40 kr föregående handelsdag.

Bernstein inleder bevakning av Telia med rekommendationen market perform. Riktkursen är 41,70 kr. Det framgår av Reuters. Aktien stängde på 37,26 kr föregående dag.

Handelsbanken Capital Markets sänker sin rekommendation för Stendörren till behåll från köp. Riktkursen höjs till 270 från 255 kr. Det framgår av en uppdatering från banken. Aktien stängde på 262 kr föregående dag.

Handelsbanken Capital Markets sänker sin rekommendation för Platzer till sälj från behåll. Riktkursen är 150 kr. Det framgår av en uppdatering från banken. Aktien stängde på 168,60 kr föregående handelsdag.

Handelsbanken Capital Markets sänker sin rekommendation för Catena till behåll från köp. Riktkursen höjs till 560 från 540 kr. Det framgår av en uppdatering från banken. Aktien stängde på 545 kr föregående dag.

SEB Equities höjer sin rekommendation för DNB till köp från behåll. Riktkursen höjs till 224 från 197 norska kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 190,90 norska kr i Oslo på tisdagen.

Den nederländska banken Kempen har inlett bevakning av SBB med rekommendation köp. Riktkursen har satts till 57 kr. Det framgår av en analys. Kempen pekar på att SBB balanserar låg operationell risk med hög finansiell hävstång och att även om den hävstången borde tas ned något i takt med att bolaget mognar på medellång sikt så är den acceptabel i det korta perspektivet givet bolagets obligationsliknande hyresintäkter. Vidare lyfter banken fram SBB:s förvärvsagenda och menar att bolaget har visat prov på förmåga att hitta värdeskapande förvärv och agera snabbt när tillfälle uppstår. SBB:s aktie har gått starkt under året med en uppgång på 70 procent. På onsdagens sura börs var dock aktien ned 1 procent till 48,70 kr vid klockan 11.25.