Analyser (Uppdateras) September månad inleds med en ny köprekommendation, några höjda riktkurser och upprepade köprekommendationer från analysbolagen, bland annat har ett nordiskt flygbolag fått en upprepad köprek efter kvartalsrapporten.

Carnegie återupptar sin bevakning av Dustin. Rekommendationen är köp och riktkursen 115 kr. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på tisdagen på 98,20 kr.

DNB Markets höjer riktkursen för Castellum till 280 kr från 265 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Castellum stängde på drygt 251 kr på tisdagen.

SEB Equities höjer riktkursen för det norska flygbolaget Norwegian till 18 norska kr från 16 norska kr efter tisdagens delårsrapport. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på tisdagen på 9,55 norska kr.

Carnegie höjer riktkursen för gamingbolaget Thunderful till 84 kr från 80 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på tisdagen på 60,60 kr.

Danske Bank Markets har inlett bevakning av forskningsbolaget Guard Therapeutics med rekommendationen köp. Riktkursen är 3 kr. Det framgår av en analys. Aktien hade stigit drygt 11 procent till 1,65 kr på onsdagsmorgonen.