Analyser (Uppdateras) En ny köprekommendation och flera upprepade köprekar finns bland onsdagens analyser.

Sparebank1 Markets höjer rådet för oljebolaget Tethys Oil till köp från neutral. Det rapporterar Bloomberg News. Riktkursen ligger kvar på 83 kr. Stängningskursen för oljeaktien var 68,50 kr.

Bernstein har inlett bevakning av H&M med rekommendationen ”underperform”. Riktkursen har satts till 170 kr, vilket är cirka 17 procent under tisdagens stängningskurs på 204 kr. Det rapporterar Bloomberg News.

DNB Markets höjer sin rekommendation för Wihlborgs till behåll från sälj. Riktkursen höjs till 199 från 135 kr. Det framgår av en analys. Aktien handlades kring 204 kr på onsdagsförmiddagen.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Wihlborgs till 220 kr från tidigare 195 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

Kepler Cheuvreux sänker sin rekommendation för Bygghemma till behåll från tidigare köp. Riktkursen höjs dock till 75 kr från 60 kr. Det framgår av en analys.

SEB Equity Research höjer sin riktkurs för Infant Bacterial Therapeutics, IBT, med 10 procent till 330 kr från tidigare 300 kr med en upprepad köprekommendation. Det framgår av en analys på onsdagen. Värderingen har påverkats av justerade priser i USA, förlängda produktlivscykler, en förstärkt dollar samt lägre marginaler. Interimsresultat vid slutet av 2020 uppges vara en klar milstolpe.