Analyser (Uppdateras) Analyshusen fortsätter att publicera ett stort flöde av analyser med nya köprekommendationer och riktkurser. Här är onsdagens många nya analyser.

SEB Equities sänker sin rekommendation för skogsbolaget SCA till behåll från tidigare köp. Riktkursen är oförändrat 103 kr. Det framgår av en analys.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Indutrade till behåll från sälj. Det framgår av en analys.

DNB Markets sänker sin rekommendation för SBB till sälj från behåll. Den substansvärdesbaserade riktkursen höjs till 14,50 från 13,70 kr. Det framgår av ett marknadsbrev.

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för Wallenstam till 130 kr från 140 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev.

Nordea Markets höjer riktkursen för SCA till 110 kr från 104 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på drygt 100 kr på tisdagen.

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för Hufvudstaden till 185 kr från 225 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev.

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för Fabege till 141 kr från 185 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev.

DNB Markets sänker riktkursen för Fabege till 140 kr från 181 kr. Rekommendationen köp upprepas dock. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

SEB inleder bevakning av norska bränslecellsbolaget Nel med rekommendationen behåll och riktkursen 10,40 norska kr. Det framgår av en analys med titeln ”Too many unanswered questions”.

ABG Sundal Collier sänker riktkursen för Betsson till 42 kr från 46 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av en analys.

ABG Sundal Collier sänker riktkursen för Enea till 155 kr från 190 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av Bloomberg. Aktien handlas kring 128,50 kr på onsdagen.

DNB Markets höjer sin rekommendation för Catena till köp från sälj. Riktkursen sänks till 320 från 350 kr. Det framgår av ett marknadsbrev.

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för Elekta till köp från behåll. Riktkursen sänks till 105 från 120 kr. Det framgår av en analys.

Exane BNP Paribas sänker sin rekommendation för H&M till underperform från neutral. Riktkursen är 140 kr. Det framgår av en analys.

Pareto Securities sänker riktkursen för Storytel till 230 kr från 255 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev.