Analyser (Uppdateras) Även under onsdagen har en del nya rekommendationer och köprekar publicerats av analysföretagen.

Carnegie höjer sin rekommendation för Storytel till köp från behåll. Riktkursen sänks till 170 från 185 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 114 kr på tisdagen och den har fallit med 33 procent sedan årsskiftet.

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Getinge till köp från sälj. Riktkursen höjs till 200 från 140 kr. Det framgår av en uppdatering från banken. Aktien steg med 9 procent på tisdagen till 171,55 kr.

Nordea Markets sänker riktkursen för Pandox till 145 kr från 207 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en uppdatering från banken. Aktien i hotellfastighetsbolaget stängde på 61,80 kr på tisdagen och den har fallit med drygt 70 procent sedan årsskiftet.

HSBC sänker sin rekommendation för SAS till behåll från köp. Riktkursen sänks till 9,00 från 12,25 kr. Det framgår av Blomberg.

SEB Equities höjer sin rekommendation för JM till behåll från sälj. Riktkursen sänks till 199 från 240 kr. Det skriver Bloomberg News. Aktien stängde på 168 kr på tisdagen.

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för Nobina till 60 kr från 75 kr. Rekommendationen köp upprepas dock. Det framgår av ett morgonbrev. ”Nobina drivs med hög skuldsättning till följd av långa kontrakt med aktörerna som driver kollektivtrafiken, men skuldsättningen kan innebära en risk vid möjliga force majeure-klausuler. Vi upprepar dock Köp då kollektivtrafik är nödvändig”, skriver mäklarfirman.

Kepler Cheuvreux höjer sin rekommendation för Handelsbanken till behåll från tidigare minska. Riktkursen sänks dock till 84 kr från 93 kr. Det framgår av ett morgonbrev från mäklarafirman. ”I den marknadsmiljö som vi ser framför oss de kommande 12 månaderna bedömer vi att SHB:s resultat kommer att vara mer motståndskraftigt än de flesta europeiska banker som vi bevakar”, skriver Kepler Cheuvreux.

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för SKF till köp från behåll. Riktkursen sänks till 170 från 200 kr. Det framgår av Bloomberg. SKF:s aktie handlades ned med ungefär 1 procent på onsdagen, till kursnivåer kring 131 kr.

UBS höjer sin rekommendation för Volvo till neutral från sälj. Riktkursen är 113 kr. Det framgår av Bloomberg. Volvos aktie handlades ned med 5,5 procent på onsdagen, till kursnivåer kring 101,55 kr.

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för ABB till behåll från sälj. Riktkursen sänks till 160 från 190 kr. Det framgår av Bloomberg. ABB:s aktie handlades ned med 3,4 procent på onsdagsmorgonen, till kursnivåer kring 15 kr jämnt.

UBS höjer sin rekommendation för Atlas Copco till köp från neutral. Det framgår av Bloomberg. Atlas Copcos aktie handlades ned med 2,5 procent på onsdagsförmiddagen.

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för Hexagon till köp från behåll. Riktkursen sänks till 480 från 560 kr. Det framgår av Bloomberg.

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för Autoliv till köp från behåll. Det framgår av ett marknadsbrev.

Aktiechatt
Hernhag: Tre köpvärda aktier just nuOch fyra intressanta tillväxtaktier
Börsen
Börsen: Avslutning ovanför nollstrecket
Foto: istockphoto
Fonder
Klassisk hedgefond lägger nedVar tidigare Sveriges största hedgefond
Foto: Vidar Ruud/NTB/TT
Aktie
SAS: Starkast återhämtning i inrikestrafiken
Foto: istockphoto
Analyser
Här är fredagens analyser
Foto: Janerik Henriksson/TT
Analys
Kepler Cheuvreux sänker Holmen"Utsikterna för pappersverksamheten allt mer deprimerande"
Analys
RBC: Utebliven fartygsdrift äventyrar Wärtsiläs orderbokSänker till underperform
Aktie
Flera finanskändisar har gått in i Qliro
Placera
Nordea spår sidledes börs framöver"Begränsad uppsida på kort- och medellång sikt"
Foto: Johan Nilsson/TT
Aktie
SAS överens med obligationsägare
Insider
Leo Vegas medgrundare fortsätter att sälja aktier
USA-KINA
Trump bannlyser Tiktok
Aktier
Aktierna som Blecher ökat i
Fonder
Flera nya fonder bland proffsens favoriter
Placera
Utländska investerare dumpar japanska aktier
Val
Marknaderna som kan gynnas om Biden vinner
Krisen
Finansministern: Utvecklingen något bättre än befarat
Aktie
Norska småspararfavoriten har rasatNel ned över 20 procent sedan toppen i juli
Analys
SEB höjer finska däckjätten till köpSer "better times ahead"
Insider
Familjen Persson fortsätter att öka i H&M
Foto: istockphoto
Bostad
Hemnet: Rekordmånga borätter till salu
Aktier
Aktierna som flest fonder äger
Fonder
Här är månadens bästa fonderÄdelmetaller och småbolag i topp
Placera
Blackrock: Föredrar Europa framför USA
4/8
Trading Direkt: Olja och amerikanskt presidentval