Analyser (Uppdateras) Ett antal nya köprekommendationer och höjda riktkurser har publicerats av analysföretagen under onsdagen. I mängden märks bland andra tre oljebolag med höjda riktkurser.

Fearnley Securities höjer riktkursen för Africa Energy till 4,50 kr från 4,00 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 2,12 kr på tisdagen.

Fearnley Securities höjer riktkursen för Tethys Oil till 85 kr från 80 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 68 kr föregående handelsdag.

Carnegie höjer riktkursen för Lundin Energy till 350 kr från 300 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på 291,60 kr på tisdagen.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Lundin Energy till behåll från köp. Riktkursen höjs samtidigt till 300 från 275 kr. Det framgår av en analys.

Deutsche Bank höjer riktkursen för Scandic Hotels till 40 kr från 30 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev på onsdagen. Scandic Hotels stängde på 40,34 kr i tisdagens handel.

Nordea Markets höjer riktkursen för Dustin till 100 kr från 90 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Dustin stängde på 85,40 kr på tisdagen.

Nordea Markets höjer riktkursen för H&M till 240 kr från 195 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. H&M stängde nära 214 kr på tisdagen.

Carnegie sänker riktkursen för Cantargia till 58 kr från 70 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

Analyshuset Redeye höjer sin värdering av teknikbolaget Imint till 27 kr per aktie i ett basscenario, upp från den tidigare värdering om 11 kr. Det framgår av en analys på onsdagen. Redeye tror att bolaget nu går in i en ny fas där ökade investeringen kommer att generera tillväxt i fråga om nya produkter och nya vertikaler. Redeyes analyser är vanligen uppdragsanalyser där bolaget betalar för bevakningen.