Analyser (Uppdateras) Analyshusen fortsätter att pumpa ut nya köprekommendationer och riktkurser. Här är onsdagens färska analyser.

Kepler Cheuvreux höjer sin rekommendation för JM till köp från behåll. Riktkursen höjs till 345 från 290 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 301,90 kr på tisdagen.

Nordea Markets höjer riktkursen för HMS Networks till 289 kr från 269 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 274 kr på tisdagen.

Nordea Markets höjer riktkursen för Autoliv till 930 kr från 900 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Autolivs svenska depåbevis stängde på 759,20 kr på tisdagen.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Autoliv till behåll från köp efter tisdagens kvartalsrapport. Riktkursen sänks till 830 från 860 kr. Det framgår av ett marknadsbrev på onsdagen. 

Carnegie höjer däremot riktkursen för Autoliv till 1.000 kr från 880 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på drygt 759 kr på tisdagen, upp 5,3 procent, efter bolagets rapport för det fjärde kvartalet.

Danske Bank Markets sänker sin rekommendation för Biogaia till behåll från köp. Riktkursen ligger kvar på 525 kr. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på 501 kr på tisdagen.

SEB Equities höjer riktkursen för EQT till 279 kr från 220 kr efter riskkapitalbolagets rapport för det fjärde kvartalet. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av en analys. Aktien steg med nästan 15 procent på tisdagen till 255,80 kr på tisdagen efter bokslutskommunikén.

SEB Equities höjer sin rekommendation för Bilia till köp från behåll. Riktkursen höjs till 135 från 125 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde på tisdagen på 105,10 kr.

Goldman Sachs höjer riktkursen för Nordea till 102 kr från tidigare 94 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det rapporterar nyhetsbyrån Ritzau. Aktien stängde vid 69,53 kr på tisdagen.

Även Morgan Stanley höjer rekommendationen för Nordeas aktie, till köp (overweight) från behåll (neutral) rapporterar Ritzau med hänvisning till Bloomberg News. Nordeas riktkurs höjs samtidigt till 87,85 kr, från 78,94 kr, enligt Ritzau.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Arjo till behåll från köp. Riktkursen sänks till 64 från 66 kr. Det framgår av en analys med titeln ”More appealing long-term than short-term”. Aktien stängde på 61,75 kr på tisdagen.

SEB Equities höjer riktkursen för Byggmax till 70 kr från 59 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien steg med 8,8 procent till 58,70 kr på tisdagen efter bolagets delårsrapport.

ABG Sundal Collier höjer riktkursen för Kambi till 706 kr från 431 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 480,80 kr.

Nordea Markets sänker sin rekommendation för Spotify till behåll från köp. Det framgår av en analys. Nordea pekar på att aktien har gått upp med drygt 130 procent de tolv senaste månaderna och menar att det därför är dags för en andhämtningspaus för aktien.

Placera
Aktiechefen: Risken för rekyl har ökatKan ge bra köplägen närmaste veckorna
Börsen
"Aktiemarknaden har tillräcklig medvind för att stå emot forumhaussen"Men Landeborn ser andra orosmoln
Börsen
Ännu en stark börsdag
Analyser
Här är tisdagens färska köprekar
Sektor
Danske: Rädslan för kontorsdöd överdriven"Effekterna av hemarbetet blir inte drastiska"
Foto: istockphoto
Placeringar
Här är Handelsbankens utdelningsfavoriter"God utdelningskapacitet i många bolag"
Köptips
Affärsvärlden: Teleoperatören med 25 procents uppsida
Foto: Björn Larsson Rosvall/TT
Rapport
SKF starkare än väntatHöjer utdelningen till 6,50 kr
Pandemin
Ingves: Kan behövas ytterligare finanspolitiskt stöd"Viktigt att undantag i amorteringskravet förblir tillfälliga"
2/2
Trading Direkt: Eric Strand och Tobbe Rosén om silver
Foto: Fredrik Sandberg/TT
Bostad
Bopriserna ökade i hela landet i januari
Insiders
Insiders som handlat aktier efter rapporterna
Foto: Henrik Montgomery/TT
Rapport
Bättre på alla punkter för ElectroluxDelar ut 8 kr
Foto: Jonas Ekströmer/TT
Rapport
Tele2 strax över förväntanMen ingen extrautdelning
Foto: Richard Drew/AP/TT
Aktie
Spotify höjer priserna
Aktie
Omvänd vinstvarning från Boozt
Krönika
Hernhag: Viktigare än någonsin med bra investeringar
Placera
Chefsstrategen: Räkna med uppgång upp till 15 procent i årNordea fortsätter övervikta aktier
Placera
Förvaltaren: Investerare underskattar risk från låga räntor
Sverige
Oxford: Stark data gör nya lättnader mindre sannolika"Svenska ekonomi fortsatt relativt stark"
Foto: Copyright (c) 2015 Shutterstock. No use without permission.
Bostad
Säljarnas fördel på bomarknaden
Aktie
Ny högsta-rekommendation för Tesla
Foto: Suvad Mrkonjic/TT
BNP
SCB: Sveriges tillväxt lägre än väntat
Balder ökar ytterligare i EntraSelin: Ingenting har ändrats
Foto: istockphoto
Analyser
Här är måndagens många nya köprekar