Analyser (Uppdateras) SKF har fått ett par ändrade rekommendationer efter den starka rapporten på tisdagen.

Deutsche Bank höjer riktkursen för SKF till 200 kr från 170 kr, efter tisdagens rapport. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. SKF stängde på 193,65 kr på tisdagen.

Pareto Securities höjer riktkursen för SKF till 250 kr från 230 kr efter tisdagens rapport. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för SKF till 209 kr från 188 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. SKF stängde på 193,65 kr på tisdagen.

SEB Equities höjer sin rekommendation för Skanska till behåll från sälj. Riktkursen höjs till 167 från 165 kr. Det framgår av ett marknadsbrev.

SEB Equities sänker riktkursen för Loomis till 275 kr från 291 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Banken tror att pandemin kommer fortsätta hämma bolaget, men att återhämtningen blir snabb när den väl kommer.

Deutsche Bank höjer riktkursen för Kinnevik till 358 kr från 257 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Kinnevik stängde på 372 kr på tisdagen.

Pareto Securities höjer riktkursen för Trelleborg till 165 kr från 140 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på tisdagen på 159,40 kr.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Trelleborg till 188 kr från 170 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev.

Nordea Markets höjer riktkursen för Swedish Match till 800 kr från 750 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien steg med 3,5 procent till 701,80 kr på tisdagen efter bolagets rapport för det tredje kvartalet.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Resurs till 47 kr från 45 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Resurs stängde på 44,28 kr på tisdagen.

Nordea Markets höjer riktkursen för MTG till 140 kr från 130 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 115,10 kr på tisdagen.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Kambi till 330 kr från 250 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Kambi stängde på 298,60 kr på tisdagen.

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för Leo Vegas till 57 kr från 63 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Leo Vegas stängde på 30,86 kr på tisdagen.

DNB Markets sänker riktkursen för Lundin Energy till 200 kr från 235 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev.

 

 

 

Foto: istockphoto
Bluffbolag
35 nya bluffbolag i oktober på FI:s varningslista
Analyser
Här är onsdagens färska köprekar
Börsen
Breda nedgångar på börsen
Spara
Här får du högst sparränta just nu
Rapport
Hexagon: Bästa kvartalet hittills"Tillväxten i Kina 18 procent"
Foto: Gorm Kallestad/TT
Rapport
Full fart på Bilia
Rapport
Starkt resultat från Boliden
Rapport
Arjo höjde både tillväxt och marginal"Akuta behov kopplade till pandemin"
Rapport
Ahlstrom-Munksjö slog förväntningarna
Aktie
Omvänd vinstvarning från Danske Bank
Foto: istockphoto
Asien
Åt olika håll i Asien
Foto: AP/TT
Wall Street
Blandad utveckling på Wall Street
Foto: Shutterstock
USA-valet
Omvärldsstrategen: Se över portföljen inför USA-valet"Många investerare ser positivt på storseger för Biden"
Notering
Då börjar CDON handlas på First North
Placera
Affärsvärlden: En aktie att köpa"...men det är ingen brådska"
Foto: Björn Larsson Rosvall/TT
Rapport
Resultatkross från SKF
Aktie
Ingen utdelning från Industrivärden
Foto: istockphoto
Analyser
Här är tisdagens färska köprekar
27/10
Trading Direkt: Rapportbolag och teknisk analys av valutor
Foto: Janerik Henriksson/TT
Aktie
Starbreeze vd avgårAktien faller på börsen
Rapport
Tobaksfria snuset lyfte Swedish MatchZyntillväxten i USA 140 procent på ett år
Foto: Shutterstock
Placera
Förvaltarens tre amerikanska småbolagsfavoriter
Foto: Johan Nilsson/TT
Rapport
Vinsttapp för Resurs
Rapport
Trelleborg slog förväntningarna
Rapport
XXL ökade vinsten