Analyser UPPDATERAS Clas Ohlson får en sänkt rekommendation i dagens skörd av analyser från analyshusen.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Better Collective till köp från behåll. Riktkursen sätts till 90 kr. Better Collective, som är ett så kallat affiliatebolag inom gamblingsektorn, rapporterade på tisdagen varefter aktien backade 1,8 procent till 72,68 kr.

”Den organiska tillväxten för det första halvåret var 20 procent och vi förväntar oss en liknande tillväxttakt för det andra halvåret. Vi har med anledning av detta justerat upp våra prognoser något för det justerade resultatet 2018-20”, skriver Nordea i morgonbrevet.

Bank of America Merrill Lynch inleder bevakning av Saab med rekommendationen köp. Det framgår av ett morgonbrev.

Handelsbanken Capital Markets sänker sin rekommendation för Clas Ohlson till minska från öka. Riktkursen ligger kvar på 80 kr, erfar Nyhetsbyrån Direkt. Clas Ohlson stängde på 82,50 kr på tisdagen. Aktien har backat med 27 procent sedan årsskiftet.

Barclays Capital höjer riktkursen för Africa Oil till 11 kr från 10 kr. Rekommendationen övervikt upprepas. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde på 8,78 kr på tisdagen.

Pareto Securities sänker riktkursen för Stillfront till 299 kr från 305 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Stillfront rapporterade på tisdagen varefter aktien backade nästan 7 procent till 214,50 kr.