Analyser (Uppdateras) Flera höjda riktkurser och rekommendationer finns bland onsdagens färska analyser från analysföreetagen.

SEB Equities höjer riktkursen för SKF till 240 kr från 210 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys som Nyhetsbyrån Direkt tagit del av. Aktien stängde strax under 180 kr på tisdagen.

DNB Markets höjer riktkursen för Hexagon till 705 kr från 685 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 644,60 kr.

SEB Equities höjer riktkursen för Electrolux till 240 kr från 200 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys som Nyhetsbyrån Direkt har tagit del av. ”Efter att ha studerat 25 års historia kan vi konstatera att Electrolux aldrig har spenderat mer på forskning och utveckling och investeringar i relation till försäljning än Whirlpool som de gör nu, det borde ge en boost till framtida intjäningsförmåga”, skriver SEB i analysen. Aktien stängde på 190,95 kr på tisdagen.

Nordea Markets höjer riktkursen för Kinnevik till 370 kr från 311 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev.

Pareto inleder bevakning av Xbrane Biopharma, med rekommendationen köp och riktkurs 157 kr. Det framgår av ett marknadsbrev på onsdagsmorgonen. Xbranes ledande biosimilar, Xlucane, väntas lanseras på marknaden 2022. Pareto räknar med att aktiekursen når minst 157-190 kr inom de kommande tolv månaderna. Xbrane stängde på 71,60 kr på tisdagen.

Nordea Markets sänker riktkursen för Axfood till 150 kr från 152 kr. Rekommendationen sälj upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Aktien stängde på drygt 213 kr på onsdagen.

Handelsbanken Capital Markets höjer riktkursen för Embracer till 213 kr från 200 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 172 kr på tisdagen.

ABG Sundal Collier höjer riktkursen för Dometic till 105 kr från 85 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av en analys. Dometics aktie handlades omkring klockan 9:10 på onsdagen till 107,60 kr.

ABG Sundal Collier höjer riktkursen för Stillfront till 1.280 kr från 1.150 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien handlas kring 1.160 kr på onsdagen, upp med cirka 2,7 procent för dagen.

DNB Markets höjer sin rekommendation för Kone till behåll från sälj. Riktkursen höjs till 73 från 56 euro. Det framgår av en analys. Höjningen kommer efter att bolaget på tisdagen höjde sina prognoser för 2020. DNB har höjt sina prognoser för bolaget för perioden 2020-2022 efter beskeden. ”Den kinesiska faktorn bakom Kones utvecklingen fortsätter att vara starkare än vi hade väntat oss”, skriver banken.

 

 

 

 

 

 

Chatt
Hernhag: Två favoriter bland investmentbolagen"En aktie värd att titta närmare på just nu"
Placera
Så lyckas du med förhoppningsbolagExperten ger ett hett aktietips
Event
Chefredaktören: Nu kan vi anordna placeringskvällar igenStora Placeringskvällen i åtta städer
Pension
Så mycket ökar pensionerna nästa år
Börsen
Avmattning i eftermiddagshandeln
Foto: AP/TT
Wall Street
Wall Street åt olika håll
Foto: Janerik Henriksson/TT
Analys
DNB höjer Evolution till köpFortsatt lönsam tillväxt i korten
Rapport
Något bättre tillväxt än väntat för Autoliv
Foto: Johan Nilsson/TT
Rapport
Hexpol återtar utdelningenÅterbetalar permitteringsstödet
Rapport
Sämre än väntat för Veoneer
Analyser
Här är fredagens köprekar
Rapporter
Kolla hur det går för fredagens rapportbolagHär är hela listan
Notering
Något nedåt för Offentliga Hus i premiären
Rapport
Starkt resultat från Electrolux"Uppdämd efterfrågan bakom lyftet"
Rapport
Vinstfest för NordeaSlog förväntningarna med råge
Rapport
Thule krossade förväntningarnaNettoomsättningen ökade mer än 50 procent
Rapport
Dometic höjde omsättningen
Foto: Henrik Montgomery/TT
Rapport
Lite bättre än förväntat för omsorgsbolaget
Rapport
Pandox bättre än väntat"Återhämtning på hotellmarknaden"
Rapport
ABB spår utmanande kvartal
Rapport
Ica prickade förväntningarna
Rapport
Odd Molly vände till vinstFunderar på att dela upp bolaget
Foto: Henrik Montgomery/TT
Rapport
Betsson klart bättre än väntat"Kasino lockar även efter nedstängningarna"
Rapport
Bättre än väntat för EpirocFöreslår en andra utdelning
Foto: Henrik Montgomery/'TT
Rapport
Intrum i linje med förväntningarna