Analyser (Uppdateras) Även under onsdagen har analysföretagen publicerat nya analyser med ändrade riktkurser och rekommendationer.

Handelsbanken Capital Markets sänker sin rekommendation för SCA till behåll från köp. Riktkursen är 105 kr. Det framgår av en uppdatering från banken. Aktien stängde på 105,70 kr på tisdagen.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Tele2 till behåll från sälj. Det framgår av en analys.

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för Tele2 till 155 kr från tidigare 165 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från mäklarfirman.

Danske Bank Markets har höjt sin rekommendation för Tele2 till köp från behåll. Riktkursen är fortsatt 138 kr. Det framgår av ett marknadsbrev.

SEB Equities sänker riktkursen för teknikkonsulten ÅF Pöyry till 232 kr från tidigare 270 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

SEB Equities sänker sin rekommendation för kredithanteringsbolaget Intrum till behåll från tidigare köp. Riktkursen sänks till 152 kr från 240 kr. Det framgår av en analys.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Byggmax till 35 kr från tidigare 30 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för HIQ till 42 kr från 52 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. HIQ stängde på tisdagen till kursen 37,75 kr.

DNB Markets sänker riktkursen för Fabege till 135 kr från 140 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken på onsdagen.

DNB Markets höjer riktkursen för Avanza till 125 kr från 110 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien i Avanza steg med drygt 4 procent till drygt 109 kr på tisdagen efter bolagets rapport för det första kvartalet.