Analyser (Uppdateras) Fyra nya köprekommendationer finns med bland onsdagens analyser från analysföretagen.

Nordea inleder bevakning av Scandic Hotels med en köprekommendation och riktkursen 134 kr. Det rapporterar Bloomberg News. Scandic-aktien stängde på 91,90 kr på tisdagen.

UBS har inlett bevakning av Swedish Match med en köprekommendation. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt. Analysen med köprekommendationen släpptes efter tisdagens börsstängning.

Kepler Cheuvreux inleder bevakning av gymkedjan Sats och sätter då en köprekommendation. Riktkursen är 25 norska kr. Sats utvecklas väl med positiva utsikter för intäktstillväxt och marginalexpansion, skriver banken i ett morgonbrev. Sats stängde på 21,21 norska kr på tisdagen.

Pareto Securities startar bevakning av Magnolia Bostad med rekommendation köp och riktkurs 43 kr. Det framgår av ett marknadsbrev. Magnolia fokuserar främst på bostadsegmentet i svenska tillväxtområden. På grund av en något brokig historik och svag utveckling under 2019, vilket återspeglas i kursen, anser Pareto att Magnolia är en underdog att hålla kolla på.

Exane BNP Paribas höjer sin rekommendation för Sampo till outperform från neutral. Riktkursen höjs till 42 från 40 euro. Det framgår av Bloomberg. Sampos aktie handlades till 37,09 euro vid 10.20 på onsdagen.

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för Lucara Diamond till 7 kr från 8 kr. Analyshuset upprepar samtidigt rekommendationen behåll. Det framgår av Bloomberg. Kursen på tisdagsförmiddagen var 8 kr.

Citi Investment Research sänker sin rekommendation för Electrolux till sälj från neutral. Det framgår av Bloomberg. Citi menar att den medvind som många ställt i utsikt för Electrolux under 2020 kommer att bli mindre kraftfull än förväntat, enligt ett referat från Bloomberg News. Banken har sänkt sina estimat avseende 2020 med cirka 10 procent och ser nu bara begränsad medvind på råvarufronten för Electrolux under nästa år. De amerikanska tullarna antas förbli en motverkade faktor och även vad gäller valutaeffekter är Citi nu mer negativ än tidigare.

Goldman Sachs & Co sänker sin rekommendation för Norsk Hydro till sälj från neutral. Riktkursen sänks till 27 från 31 norska kr. Det skriver Bloomberg First Word. Norsk Hydro stängde på 32,03 norska kr på tisdagen.

Barclays Capital sänker sin rekommendation för Lundin Mining till jämvikt från övervikt. Riktkursen är satt till 7 kanadadollar. Det framgår av Bloomberg First Word.