Analyser (Uppdateras) Några få analyser har hittills publicerats av analysföretagen, varav en är en upprepad köprekommendation.

Deutsche Bank sänker sin rekommendation för Securitas till sälj från behåll. Riktkursen sänks till 140 från 144 kr. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde på 156,60 kr på tisdagen.

RBC Capital Markets inleder bevakning av Boliden med rekommendationen outperform och riktkursen 305 kr. Det framgår av Bloomberg. Boliden-aktien stängde på 239 kr på tisdagen.

TD Securities sänker riktkursen för Semafo till 5,50 kanadadollar från 8 kanadadollar. Rekommendationen köp upprepas. Det skriver Bloomberg News.

Pareto Securities sänker sin rekommendation för SAS till behåll från köp. Riktkursen höjs till 20 från 16 kr. Det framgår av ett marknadsbrev.

SEB Equities sänker sin rekommendation för EQT till behåll från köp. Riktkursen ligger kvar på 114 kr. Det framgår av Bloomberg. EQT-aktien handlas strax under 113 kr på onsdagen, en nedgång med 1 procent. Kursen i introduktionserbjudandet inför aktiens noteringen i slutet av september låg på 67 kr.