Analyser En höjd riktkurs och upprepad köprek finns bland onsdagens analyser från analyshusen.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Tele2 till 170 kr från 140 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde på 138,85 kr på tisdagen och den har gått upp med nästan 23 procent sedan årsskiftet.

Pareto Securities sänker sin rekommendation för Tethys Oil till behåll från köp. Riktkursen ligger kvar på 85 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 84,30 kr på tisdagen och den har gått upp med 30 procent sedan årsskiftet.

Carnegie sänker sin rekommendation för Paradox till behåll från köp. Riktkursen sänks till 155 från 170 kr. Det framgår av en analys som släpptes på onsdagen. Paradox-aktien handlas ned 1,5 procent till 141,80 kr på onsdagen.

Pareto står fast vid sin köprekommendation och riktkursen 50 kr för Leo Vegas efter bolagets rapport för det andra kvartalet. Intäkterna var bättre än vad analyshuset räknat med i det andra kvartalet drivet framförallt av Norden och resten av världen, medan kundintaget var svagare än väntat och de operativa kostnaderna högre än väntat. Tio minuter efter Stockholmsbörsens öppning var aktien upp omkring 2 procent efter handlats högre än så de inledande handelsminuterna.