Analyser (Uppdateras) Flera höjda rekommendationer och riktkurser finns bland onsdagens alla analyser.

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Hexagon till köp från behåll. Riktkursen ligger kvar på 565 kr. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt. Hexagon backade med 1,8 procent till drygt 481 kr på tisdagen efter bolagets rapport för det första kvartalet. Aktien har gått ned med 9 procent sedan den 24 april.

Även Kepler Cheuvreux höjer sin rekommendation för Hexagon till köp från behåll. Riktkursen höjs till 560 från 549 kr. Det framgår av Bloomberg.

DNB Markets höjer också riktkursen för Hexagon, till 550 kr från 535 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

Pareto Securities höjer riktkursen för Green Landscaping till 45 kr från 39 kr efter bolagets rapport för det första kvartalet. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Green Landscaping stängde på 33 kr i tisdagens handel.

Jefferies International höjer sin rekommendation för Saab till köp från behåll. Riktkursen sänks till 365 från 369 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 289,70 kr på tisdagen.

Goldman Sachs & Co höjer riktkursen för Zalando till 43 från 35 euro. Rekommendationen neutral upprepas. Det framgår av Bloomberg. E-handlaren, som ägs till 32 procent av Kinnevik, stängde på nivån 39,73 euro på tisdagen.

ABG Sundal Collier sänker riktkursen för Tobii till 60 kr från 85 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg och förändringen är daterade den 7 maj. Aktien stängde på 32,84 kr på tisdagen.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Betsson till sälj från behåll. Riktkursen sänks till 61 från 76 kr. Det framgår av en analys. Betsson föll med 13 procent till 65,94 kr på tisdagen efter bolagets rapport för det första kvartalet.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Securitas till 177 kr från 168 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på 162,65 kr på tisdagen.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Arjo till behåll från köp. Det framgår av Bloomberg.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Nent till sälj från behåll. Riktkursen ligger kvar på 210 kr. Det framgår av en analys som släpptes på onsdagen. Nent steg 3,5 procent till 240 kr på tisdagen efter bolagets rapport för det första kvartalet. Aktien backar runt 1,7 procent på onsdagen.