Analyser (Uppdateras En höjd riktkurs finns bland onsdagens analyser från analyshusen.

RBC Capital Markets höjer riktkursen för Zalando till 41 euro från 35 euro. Rekommendationen outperform upprepas. Det framgår av Bloomberg. Tisdagens stängningskurs var 35,98 euro.

ABG Sundal Collier sänker riktkursen för Attendo till 43 kr från 52 kr. Rekommendationen sälj upprepas. Det framgår av Bloomberg. Attendo-aktien stängde på 46,90 kr på tisdagen och den har backat med drygt 40 procent sedan årsskiftet, främst på grund av bolagets problem i Finland och efterföljande finansiella konsekvenser.

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för Oscar Properties till 9,00 kr från 13,50 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Stamaktien i bostadsutvecklaren stängde på 8,85 kr, ner 14 procent, på tisdagen efter att bolaget presenterat en plan för framtida kapitalisering av bolaget.

Carnegie sänker sin rekommendation för Castellum till behåll från köp. Riktkursen är 185 kr. Det framgår av en analys. Castellum handlas ned 0,7 procent till 182,30 kr på onsdagen och aktien är upp 13 procent från årsskiftet.

Carnegie sänker sin rekommendation för Kungsleden till behåll från köp, enbart på grund av den starka kursutvecklingen. Riktkursen är oförändrad på 80 kr. Det framgår av ett marknadsbrev.

Nordea Markets återupptar bevakningen av gamingbolaget THQ Nordic med rekommendationen köp och riktkursen 255 kr.