Analyser (Uppdateras) Ett antal höjda riktkurser och nya rekommendationer finns bland onsdagens färska aktierekar.

SEB Equities höjer riktkursen för Alfa Laval till 300 kr från 290 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 265,30 kr på tisdagen.

Morgan Stanley höjer sin rekommendation för SSAB till övervikt från jämvikt. Riktkursen är 48 kr. Det framgår av nyhetstjänsten The Fly. SSAB:s A-aktie stängde på drygt 37 kr på tisdagen.

SEB inleder bevakning av medicinteknikbolaget Bonesupport med en köprekommendation och riktkursen 76 kr. Det framgår av en analys som Nyhetsbyrån Direkt har tagit del av. Aktien stängde på 60,60 kr på tisdagen.

SEB Equities höjer riktkursen för Epiroc till 225 kr från 220 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. A-aktien i Epiroc stängde på 186,95 kr föregående handelsdag.

Jefferies International höjer riktkursen för Lundin Energy till 369 kr från 292 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 275,10 kr på tisdagen.

SEB Equities sänker riktkursen för Volvo till 260 kr från 265 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien backade med 7 procent på tisdagen, och stängde på 217,90 kr, efter bolagets besked om att halvledarbristen påverkar bolagets produktion.

JP Morgan sänker sin rekommendation för Lundin Mining till jämvikt från övervikt. Riktkursen är 93 kr. Det framgår av en analys. Lundin Minings svenska depåbevis stängde på 94,10 kr föregående handelsdag.

DNB Markets höjer riktkursen för Electrolux Professional till 54 kr från 50 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Aktien stängde på 48,16 kr på tisdagen.

DNB Markets sänker sin rekommendation för ABB till behåll från köp. Riktkursen 280 kr upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. ABB stängde kring 269 kr på tisdagen.

Kempen inleder bevakning av forskningsbolaget Cantargia med en köprekommendation och en riktkurs på 60 kr per aktie. Det framgår av en analys på onsdagen. I sin värderingsmodell har Kempen inte beaktat potentiella indikationsområden för läkemedelskandidaten CAN04 utanför bukspottkörtelcancer och icke småcellig lungcancer. Inte heller CAN10 tillskrivs något värde i modellen. Dessa områden utgör enligt Kempen möjlig framtida uppsida till analyshusets värdering. Cantargia hade under den inledande handeln på onsdagen stigit med nästan 12 procent till 33,25 kr. Kempens riktkurs motsvarar däremot en kurspotential på cirka 80 procent vid rådande aktiekurs.

DZ Bank höjer sin rekommendation för Nokia till behåll från tidigare sälj. Det framgår av nyhetstjänsten The Fly.