Analyser (Uppdateras) Både Boliden och Dometic får höjda rekommendationer i färska analyser som publicerats under onsdagen. Här är dagens skörd.

Handelsbanken Capital Markets höjer den långsiktiga rekommendationen, på tre års sikt, för Boliden till market perform från underperform. Riktkursen dras ned till 410 från 510 kr. Det framgår av en uppdatering från banken. Aktien stängde på 301,15 kr föregående handelsdag.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Dometic till köp från behåll. Riktkursen är 90 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 60,10 kr föregående handelsdag.

Berenberg Bank inleder bevakning av omsorgsbolaget Ambea med köprekommendation. Riktkursen är 75 kr. Det skriver Reuters. Aktien stängde på 46,70 kr föregående handelsdag.

Handelsbanken Capital Markets sänker den kortsiktiga rekommendationen, på tre månaders sikt, för Profoto till behåll från köp. Det framgår av en uppdatering från banken.

SEB Equities inleder bevakning av konsultföretaget BTS med köprekommendation. Riktkursen är 375 kr. Det framgår av ett marknadsbrev. Aktien stängde på 307,50 kr föregående handelsdag.

Bank of America Securities sänker sin rekommendation för ABB till neutral från köp. Det framgår av ett marknadsbrev.