Analyser (Uppdateras) Onsdagens analysskörd innehåller en blandad kompott av upprepade köprekommendationer och höjda riktkurser. Bland annat har investmentbolaget Storskogen har fått flera nya rekommendationer efter den nyligen presenterade rapporten.

Nordea Markets höjer riktkursen för Addtech till 198 kr från 193 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 167,70 kr föregående handelsdag.

SEB Equities sänker däremot sin rekommendation för Addtech, till behåll från köp. Riktkursen sänks till 178 från 194 kr. Det framgår av en analys.

Nordea Markets sänker riktkursen för Storskogen till 31 kr från 40 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien föll 17 procent till 16,66 kr på tisdagen efter att bolaget då kommit med kvartalsrapport.

Även DNB Markets sänker riktkursen för Storskogen, till 25 kr från 34 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

DNB Markets sänker också riktkursen för Storskogen, till 25 kr från 34 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

Pareto Securities inleder bevakning av fastighetsbolaget Oscar Properties med köprekommendation. Riktkursen är 9 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 6,46 kr föregående handelsdag.

BNP Paribas Exane höjer rekommendationen för SEB till outperform från neutral. Det framgår av ett marknadsbrev.

BNP Paribas Exane sänker rekommendationen för Swedbank till neutral från outperform. Det framgår av ett marknadsbrev.

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för Lagercrantz till köp från behåll. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt.

Kepler Cheuvreux sänker sin rekommendation för Astra Zeneca till behåll från köp. Det framgår av ett marknadsbrev.

Danske Bank Markets inleder bevakning av Saas-bolaget Oneflow med köprekommendation. Riktkursen är 67 kr. Det framgår av ett marknadsbrev. Aktien lyfte 4 procent till 43,90 kr under den tidiga handeln på onsdagen.

Redeye bedömer att medicinteknikbolaget Bonesupport borde få en aktieuppgång på cirka 30-40 procent efter FDA-godkännandet för Cerament G. Det framgår av en analyskommentar. Det fördröjda FDA-beskedet har enligt Redeye legat som en våt filt över aktien. Aktien börjar nu återse ett positivt momentum, enligt Redeye som förväntar sig att aktien kommer att ta sig närmare analyshusets riktvärde i basscenariot på 70 kr under de kommande månaderna. Bonesupport stiger i den tidiga handeln på onsdagen med 39 procent till 53,70 kr.