Analyser (Uppdateras) Även på måndagen efter höstlovet har en del nya köprekommendationer utfärdats.

Nordea Markets återupptar sin bevakning för Nobina med rekommendationen köp. Riktkursen är 65 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 48,88 kr på fredagen.

Deutsche Bank höjer riktkursen för Swedish Match till 780 kr från 740 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Aktien stängde på 670,60 kr i fredags.

SEB Equities höjer sin rekommendation för Hoist till köp från behåll. Riktkursen höjs till 39 från 31 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde på fredagen på 31,84 kr.

SEB Equities höjer riktkursen för SCA till 104 kr från 99 kr, efter fredagsmorgonens delårsrapport. Rekommendationen sälj upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Aktien stängde på 129,75 kr i fredags.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Millicom till 440 kr från 420 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på fredagen på 263 kr.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för FM Mattsson till 160 kr från 130 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på fredagen på 141 kr.

Carnegie tar upp bevakning av Qliro med riktkurs köp. Riktkursen har satts till 45 kr. Det framgår av en analys. Qliro handlades till omkring 34 kr på måndagseftermiddagen.

Danske Bank har höjt riktkursen för Immunovia från 250 till 270 kr, och upprepar rekommendationen köp. Det framgår av en analys daterad den 1 november. Risken i Immunovias utveckling av Immray Pancan-d för tidig upptäckt av bukspottskörtelcancer har minskat genom att bolaget nu genomfört den regulatoriska verifieringsstudien, skriver Danske. ”Vi tror att det finns betydande potential i aktien, om bara marknaden förstod den aviserade tidslinjen, studiedetaljerna och marknadsställningen bättre”, skriver Danske Bank. Immunovias aktie föll kraftigt den 26 oktober då bolaget meddelade att verifieringsstudien bekräftar tidigare positiva och tekniska resultat men att insamlingen av prover till studien begränsas av covid-19-pandemin vilket leder till försenad säljstart.