Analyser (Uppdateras) Handelsveckan inleds i ett måttligt tempo vad gäller färska analyser. Ericsson och Boozt finns bland bolagen som just nu intresserar analytikerna på analysföretagen.

Cowen and Company har breddat sin bevakning av Ericsson till att omfatta även den Stockholmsnoterade aktien i svenska kr. Rekommendationen är outperform och riktkursen är 175 kr. Det uppger investmentbanken för Nyhetsbyrån Direkt.

ABG Sundal Collier sänker sin rekommendation för Boozt till behåll från köp. Riktkursen sänks till 190 från 210 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 177,60 kr föregående handelsdag.

Även Nordea Markets sänker sin rekommendation för Boozt, till behåll från köp. Det framgår av en analys.

Också Carnegie har sänkt riktkursen för Boozt, med 10 kr till 225 kr.

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för Concordia till 6,20 kr från 7,90 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Concordia B stängde på 6,94 kr i fredags.

Carnegie sänker sin rekommendation för Sleep Cycle till behåll från köp. Riktkursen är 85 kr. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien var ned 0,5 procent till 84,50 kr under den tidiga handeln på måndagen.