Analyser Flera upprepade köprekar finns bland de publicerade analyserna från de olika analysföretagen under måndagen.

Handelsbanken Capital Markets höjer riktkursen för G5 Entertainment till 418 kr från 322 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en uppdatering från banken. Akten stängde på 352 kr på fredagen.

Handelsbanken Capital Markets höjer riktkursen för Embracer till 200 kr från 160 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys från i fredags eftermiddag. Aktien stängde på knappt 155 kr i fredags.

Pareto Securities höjer riktkursen för Hexatronic till 72 kr från 64 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 64,50 kr i fredags och aktien har gått upp med 37 procent de tre senaste månaderna och är nu upp drygt 6 procent sedan årsskiftet.

RBC Capital Markets sänker riktkursen för Africa Oil till 11 kr från 12 kr. Rekommendationen outperform upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på 7,51 kr i fredags.

SEB Equity sänker sin rekommendation för det finländska gamingbolaget Roivo till sälj, från tidigare behåll. Det framgår av en analys på måndagen. Riktkursen höjs samtidigt till 5,50 euro, från 5,10.