Analyser (Uppdateras) Analyshusen fortsätter att utfärda nya köprekommendationer. Här är måndagens färska analyser.

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Danske Bank till köp från behåll. Riktkursen sänks till 105 från 115 danska kr. Det framgår av en uppdatering från banken.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Dustin till köp från behåll. Riktkursen sätts till 67 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde strax under 46 kr på fredagen. Den har backat med 39 procent sedan årsskiftet.

Kepler Cheuvreux höjer sin rekommendation för Assa Abloy till köp från behåll. Riktkursen sänks till 206 från 227 kr. Det framgår av en analys. På fredagen stängde Assa Abloys aktie på 172,90 kr.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Betsson till köp från behåll. Riktkursen sätts till 60 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 33,96 kr i fredags.

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Carlsberg till köp från sälj. Riktkursen sänks till 900 från 950 danska kr. Det framgår av en uppdatering från banken.

Nordea Markets inleder bevakning av nyavknoppade Electrolux Pro med en köprekommendation. Riktkursen sätts till 35 kr. Det framgår av ett morgonbrev. Aktien stängde på 21 kr i fredags.

Nordea Markets sänker riktkursen för Better Collective till 110 kr från 115 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde strax under 62 kr i fredags.

Nordea Markets sänker riktkursen för Kambi till 200 kr från 210 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 88,20 kr i fredags och den har fallit med 34 procent sedan årsskiftet.

Nordea Markets sänker riktkursen för Catena Media till 65 kr från 75 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien, som har fallit med 63 procent sedan årsskiftet och med 87 procent de två senaste åren, stängde på 12,76 kr i fredags. 

Arctic Securities sänker sin rekommendation för Equinor till sälj från behåll. Riktkursen sänks till 85 från 165 norska kr. Det framgår av en analys.

Arctic Securities sänker sin rekommendation för Lundin Petroleum till sälj från köp. Riktkursen sänks till 140 från 350 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde på drygt 173 kr i fredags och den har gått ned med cirka 45 procent sedan årsskiftet.

DNB Markets sänker riktkursen för Handicare till 30 kr från 44 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev på måndagen efter att Handicare vinstvarnat och aviserat åtgärder på fredagen. Aktien stängde kring 19 kr i fredags.

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för Trelleborg till 164 kr från 205 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. 

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för Sandvik till 174 kr från 214 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev.

DNB Markets sänker riktkursen för Coor till 68 kr från 98 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde kring 43 kr i fredags.

Kepler Cheuvreux sänker sin rekommendation för Alfa Laval till behåll från köp. Riktkursen sänks till 175 från 280 kr. Det framgår av ett marknadsbrev.

Kepler Cheuvreux höjer sin rekommendation för Epiroc till köp från minska. Riktkursen sänks till 105 från 109 kr. Det framgår av ett marknadsbrev.

Aktieportföljen
Här är nytillskottet i vår aktieportfölj
Chatt
Hernhag: Fem bästa aktierna inom hälsovård och bioteknik...och så tror han om börsen framöver
Börsen
Muntert avslut på börsen med Evolution i topp
USA
Amerikanska jobbsiffror klart under förväntanDrygt kvarts miljon jobb i stället för väntade en miljon
Aktie
Jefferies höjer riktkursen 380 procent för cannabisbolag
Aktier
Veckans mest blankade aktier
Foto: Fredrik Sandberg/TT
Elpriset
Elbolag: Risk för högt elpris i sommar"Utesluter inte dubbelt spotpris i Malmö"
Foto: Gorm Kallestad/TT
Analys
SEB: Svårt att inte bli imponerad av BiliaHöjer riktkursen och upprepar köprekommendation
Foto: istockphoto
Analys
MS: Nokias förbättringar går fortare än väntatHöjer rekommendation och riktkurs
7/5
Trading Direkt: Om Julanders investmentbolag till börsen
Analyser
Här är fredagens köprekar
Aktie
Selin har gått in i Electrolux ProH&M familjen halverade innehavet
Aktie
Norwegians kapitalanskaffning övertecknad
Foto: Copyright (c) 2018 Shutterstock. No use without permission.
Bostad
Mäklarstatistik: Villapriserna fortsatte uppåtMen bostadsrättsprisena oförändrade i april
Aktieportföljen
Fortsatt starkt i portföljens defensiva innehav
Aktie
Clas Ohlsons försäljning sjönk mer än väntat
Foto: Jessica Gow/TT
Rapport
Boozt prickade förväntningarna
Foto: Vilhelm Stokstad/TT
Rapport
Väntad förlust för Storytel
Rapport
Ökad vinst för Scandi Standard
Notering
Julander tar Linc till börsen
Rapport
Mekonomen förbättrade resultatet
Foto: Copyright (c) 2018 Aritra Deb/Shutterstock. No use without permission.
Aktier
Norska daytrayders flockas kring svenska aktierFem av de tio mest handlade är svenska värdepapper
Resor
Ryanair öppnar 21 linjer från ArlandaBörjar konkurrera med SAS även på inrikesmarknaden
Krönika
Lindberg: Svenskbörsen i topp när eufori bryter utMen Fed avgör framtiden
Aktie
Blecher: Ett bortglömt fastighetsbolagHandlas med rejäl rabatt