Analyser (Uppdateras) September månads sista handelsvecka inleds med några nya köprekommendationer och även upprepade körekar.

SEB Equities höjer sin rekommendation för Securitas till köp från behåll. Riktkursen är 160 kr. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt. Aktien stängde på 135,15 kr föregående handelsdag.

Handelsbanken Capital Markets inleder bevakning av Renewcell med rekommendationen köp. Riktkursen är 400 kr. Det framgår av en uppdatering från banken. Aktien stängde på 199,50 kr föregående handelsdag.

Berenberg Bank höjer riktkursen för Nent till 625 kr från 590 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en uppdatering från banken. Aktien stängde på 494 kr föregående handelsdag.

DNB Markets sänker sin rekommendation för Betsson till behåll från köp. Riktkursen sänks till 95 från 110 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 85,40 kr föregående handelsdag.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Autoliv till köp från behåll. Riktkursen är 880 kr. Det framgår av ett morgonbrev från banken. I den inledande handeln på måndagen var aktien upp 1,5 procent till 772 kr.

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för Collector till köp från behåll. Riktkursen är 45 kr. Det framgår av en analys. Efter en dryg timmes handel på måndagen var aktien upp 1,6 procent till 37,98 kr.