Analyser (Uppdateras) Flera höjda rekommendationer och riktkurser, inte minst inom spelsektorn, har publicerats av analysföretagen på måndagen.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Kindred till 92 kr från 87 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien handlas upp drygt 4 procent till nästan 75 kr under öppningshandeln på måndagen.

Equities höjer riktkursen för Kindred till 99 kr från 91 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 71,66 kr på fredagen.

Pareto Securities höjer riktkursen för Kindred till 88 kr från 83 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

Nordea Markets höjer riktkursen för Kindred till 90 kr från 88 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

Pareto Securities höjer riktkursen för Kambi till 409 kr från 363 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 319 kr i fredags.

Danske Bank Markets höjer riktkursen för Kambi till 395 kr från 375 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Banken tror att även det fjärde kvartalet kommer att bli starkt för Kambi och tror att bolaget kommer att fortsätta vinna andelar på en allt viktigare USA-marknaden. Danske har höjt sitt estimat för vinsten per aktie under 2020 med 22 procent och med cirka 8 procent för de två efterföljande åren.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Kambi till 360 kr från 330 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev.

Pareto Securities höjer riktkursen för Mips till 425 kr från 370 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 461 kr i fredags efter en uppgång med totalt 20 procent under veckan.

Carnegie höjer riktkursen för det danska smyckesbolaget Pandora till 800 danska kr från 700 danska kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde 538,40 danska kr i Köpenhamn i fredags. Den har stigit med 85 procent under 2020 hittills.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Mekonomen till 115 kr från 110 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev.

Carnegie höjer sin rekommendation för Bravida till köp från behåll. Riktkursen ligger kvar på 115 kr. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på 104:,60 kr i fredags.

Carnegie höjer riktkursen för Stillfront till 1.275 kr från 995 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på 1.122 kr i fredags.

 

 

 

 

 

 

 

Chatt
Hernhag: Tre aktier att köpa i dag"Aktien som är en potentiell börsbubbla"
Bok
Sparekonomens nya bok: Så skaffar du en egen ekonomiChristina Sahlberg lär dig tänka rätt kring första egna ekonomin
Börsen
Stängning lätt nedåt
Aktier
Börsens mest blankade aktier
Aktieportföljen
Så har det gått för portföljbolagen i veckan
Aktie
Vinstvarning från Duni
Analys
Nordea: Goda chanser för Ericsson ta nya marknadsandelar"Positivt även för Nokia"
22/1
Trading Direkt: Så påverkas oljebolagen av ESG-trenden
Foto: istockphoto
Analyser
Här är fredagens många nya köprekar
Spara
Här får du högst sparränta just nu
Råvaror
Kopy Goldfields höjde guldproduktionen med 24 procent
Aktie
Investor: Flera riktkurshöjningar efter rapporten
Pandemin
EU-toppmöte: Virusrestriktioner måste skärpas"Alla icke-väsentliga resor inom länder och mellan EU-länder bör avrådas kraftigt"
USA
Demokraterna vill skynda på stimulanspaketet
Asien
Nedåt i Asien med Hongkong i botten
Rapport
Högre förvaltningsresultat än väntat för Castellum"Omöjligt guida om 2021"
Fonder
”Här finns fondvinnarna 2021”Tillväxtmarknaderna gynnas av svag dollar och höga råvarupriser
Analyser
Tolv köprekar bland analyserna
Foto: Janerik Henriksson/TT
Analys
Analytikerna: Evolution värd sin höga värderingUppsida mellan 10-25 procent
Foto: Lars Pehrson/SvD/TT
Rapport
Investor föreslår utdelning på 14 kr
Foto: Henrik Montgomery/TT
Sektor
Sverige Europas tredje största vindkraftsutvecklare
5G
Kina vidtar "nödvändiga åtgärder" mot Sverige efter 5G-blockeringen
Foto: Helena Landstedt/TT
Analys
Pareto: Billeruds vändning till lönsamhet får momentum
Foto: Copyright 2021 The Associated Press. All rights reserved
USA
Strategen och förvaltaren: Detta gynnas av Biden som president
Budstriden
SBB:s bud på Entra blev 190 norska kr