Analyser (Uppdateras) Några få nya analyser med nya rekommendationer har publicerats på månadens sista handelsdag.

Deutsche Bank höjer riktkursen för Hexagon till 640 kr från 540 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien i Hexagon stängde på 712 kr i fredags. Banken skriver att den fortsätter att ha en ganska försiktig hållning vad gäller Hexagon och sektorkollegan Dassault i det korta perspektivet.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Peab till behåll från köp. Riktkursen ligger kvar på 102 kr. Det framgår av en analys som är daterad den 27 november. SEB skriver att Peab-aktien gått bra inför avknoppningen av fastighetsbolaget Annehem och att aktien därmed har kommit nära bankens riktkurs. Aktien i Peab stängde på 97,55 kr på fredagen. Sista dag för handel med rätt till aktier i Annehem är den 7 december.

SEB Equities har sänkt sin rekommendation för det danska smyckesbolaget Pandora till sälj från behåll. Riktkursen ligger kvar på 500 danska kr. Det framgår av en analys som är daterad den 27 november. Nyhetsbyrån Direkt har inte kunnat utröna när analysen släpptes till kunder. Aktien stängde på 649,20 kr i fredags, 0,6 procent upp för dagen.

DNB Markets höjer riktkursen för Volvo till 230 kr från 220 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys som släpptes på måndagen. Aktien byter ägare kring 198 kr på måndagsförmiddagen.