Analyser Analysföretagen har publicerat några få nya riktkurser och rekommendationer under måndagen.

Pareto Securities höjer riktkursen för Husqvarna till 93 kr från 86 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Husqvarna B stängde på 91,58 kr i fredags.

Morgan Stanley sänker sin rekommendation för H&M till undervikt från jämvikt. Det framgår av ett morgonbrev. Bankens riktkurs för H&M-aktien ligger på 90 kr, att ställa mot fredagens stängning på 143 kr. Morgan Stanley har även sänkt H&M-konkurrenten Inditex till undervikt. ”Av alla detaljister tror vi att Covid-19 kommer att vara mest omvälvande för H&M och Inditex”, skriver Morgan Stanley.

Redeye höjer sin värdering för medicinteknikbolaget Q-linea till 175 kr per aktie från tidigare 87 kr i ett så kallat basscenario. Det framgår av en analys på måndagen. Aktien stängde till 166 kr på fredagen. Redeyes analyser är vanligen uppdragsanalyser där bolaget betalar för bevakningen.

Redeye höjer sin värdering för Moba Network till 185 kr per aktie från tidigare 170 kr i ett så kallat basscenario. Det framgår av en analys på måndagen. Moba Network-aktien noteras på måndagen till 162,20 kr strax efter klockan 9 när inga avslut ännu hade skett.

UBS höjer sin rekommendation för Nordea till köp från neutral. Det framgår av en uppdatering från banken, skriver Ritzau.

ABG Sundal Collier tar upp bevakning av Stillfront med rekommendationen köp och riktkursen 1.150 kr. Det framgår av en analys på måndagen.