Analyser (Uppdateras) En mängd nya analyser strömmar från analysföretagen efter förra veckans starka rapportflöde.

Danske Bank Markets sänker sin rekommendation för Indutrade till sälj från behåll. Riktkursen är 259 kr. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt. Aktien stängde på 298:60 kronor på fredagen.

Även Handelsbanken Capital Markets sänker sin rekommendation för Indutrade, till behåll från köp. Riktkursen höjs till 305 från 295 kr. Det framgår av en uppdatering från banken. 

Jyske Bank sänker sin rekommendation för Epiroc till sälj från köp. Riktkursen är 110 kr. Det framgår av Bloomberg. Aktien handlades till omkring 100 kr i måndagens börsöppning.

Danske Bank Markets sänker sin rekommendation för Autoliv till behåll från köp. Riktkursen sänks till 90 från 96 dollar. Det framgår av en uppdatering från banken.

SEB Equities höjer riktkursen för Autoliv till 915 kr från 835 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde på 804 kr jämnt på fredagen.

Carnegie sänker däremot sin rekommendation för Autoliv till behåll från köp. Riktkursen sänks till 840 från 850 kr. Det framgår av ett marknadsbrev.

Credit Suisse höjer sin rekommendation för Boliden till neutral från underperform. Riktkursen höjs till 245 från 205 kr. Det framgår av Bloomberg.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Thule till behåll från köp. Riktkursen är 215 kr. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde fredagens handel på 208 kr jämnt.

Även Pareto Securities sänker sin rekommendation för Thule till behåll från köp. Riktkursen är 220 kr. Det framgår av en analys.mAktien stängde fredagens handel på 208 kr jämnt.

Även Pareto Securities sänker sin rekommendation för Thule till behåll från köp. Riktkursen är 220 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde fredagens handel på 208 kr jämnt.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Sweco till sälj från behåll. Riktkursen höjs till 280 från 266 kr. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde fredagens handel på kursen 318 kr jämnt.

Kepler Cheuvreux höjer däremot riktkursen för Sweco till 310 kr från 270 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av Bloomberg. Aktien handlades till kursen 317,40 vid lunchtid på måndagen.

Handelsbanken Capital Markets sänker sin rekommendation för Electrolux till behåll från köp. Riktkursen sänks till 270 från 280 kr. Det framgår av en uppdatering från banken.

Även Kepler Cheuvreux sänker sin rekommendation för Electrolux till behåll från köp. Riktkursen är 270 kr. Det framgår av ett marknadsbrev.

DNB Markets sänker också sin rekommendation för Electrolux till sälj från behåll. Riktkursen är 235 kr. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på drygt 266 kr på fredagen.

Pareto Securities sänker också rekommendationen för Electrolux till behåll från köp. Riktkursen är 260 kr. Det framgår av ett marknadsbrev.

Pareto Securities höjer riktkursen för Kindred till 83 kr från 69 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev.

Även DNB Markets höjer riktkursen för Kindred, till 95 kr från 90 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på drygt 70 kr på fredagen.

Carnegie höjer riktkursen för Swedish Match till 500 kr från 470 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 454,50 kr på fredagen.

Pareto Securities sänker sin rekommendation för Metso till behåll från köp. Riktkursen höjs till 36 från 35 euro. Det framgår av ett marknadsbrev.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Probi till sälj från behåll. Riktkursen sänks till 230 kr, från 255 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde fredagens handel på kursnivån 273,50 kr.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Scandic Hotels till 121 kr från 107 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev.

DNB Markets höjer riktkursen för Stora Enso till 13,50 euro från 11,50 euro. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

ABG Sundal Collier sänker sin rekommendation för Sobi till behåll från köp. Riktkursen sänks till 171 från 225 kr. Det framgår av ett marknadsbrev.

Carnegie upprepar rekommendationen köp för Sdiptech, och höjer riktkursen till 85 kr (70). Det framgår av ett marknadsbrev.

Carnegie höjer sin rekommendation för Fagerhult till köp. Riktkursen är 65 kr. Det framgår av ett marknadsbrev.

Carnegie höjer sin rekommendation för Cloetta till köp från behåll. Riktkursen höjs till 34 från 32 kr. Det framgår av ett marknadsbrev.

DNB Markets höjer sin rekommendation för Hemfosa till köp från behåll. Riktkursen höjs till 110 från 92 kr. Det framgår av ett marknadsbrev.

Chatt
Hernhag: Fyra tillväxtfavoriter i tech-sektorn
Foto: istockphoto
Investeringsbluff
FI: Tillåt aldrig fjärranslutning till datornFlera nya investeringsbedrägerier
Börsen
Optimistisk fredag på börsen
Foto: istockphoto
Analyser
Här är fredagens färska rekommendationer
Rapport
Bratt: Utdelningen överskuggar sämre delar av rapporten
24/1
Trading Direkt: Experten om raset i Ericsson
Foto: Fredrik Sandberg/TT
Rapport
Ericssons resultat klart sämre än väntatMen utdelningen höjs oväntat mycket
Aktie
Vinstvarning från KabeAktien rasar på börsen
Notering
Train Alliance mot First NorthSpiltan och Prior Nilsson bland ankarinvesterarna
Pension
Var tredje vet inte hur de ska ta ut tjänstepensionenSnabbt uttag kan få långtgående konsekvenser
Rapporterna
Sparekonomens förväntningar på börsjättarnas rapporter
Asien
Försiktig uppgång i AsienHelgstängt i Kina
Bolån
Här är bankerna som INTE höjt boräntan
Sektor
Pareto nedgraderar fastighetsbolag efter kursrallyFabege enda bolaget med köprek
23/1
Healthcare Direkt: Viktiga hållpunkter i sektorn i år
Foto: Fredrik Sandberg/TT
Elpriset
Rekordlågt elpris
Analys
Pareto: Forskningsbolagets kursras en överreaktion
Boränta
SBAB: Trend från 1300-talet talar för låga boräntor
Aktier
Tre färska aktieråd
Aktie
Collector kallas upp till FI
Foto: Rodrigo Reyes Marin / Zuma Press / TT
Placera
Kapitalförvaltaren: Köp japanskt i år"Årets sommar-OS god anledning investera i Japan"
Foto: Shutterstock
Fonder
Vissa ETF:er avlistas på NasdaqSista handelsdag blir 30 januari
Analys
Analys: Värderingen speglar inte riskerna
Aktie
Stora Enso skriver upp värdet på skogstillgångarna
Foto: Tomas Oneborg/SvD/TT
Analys
Analys: Begränsad effekt av MTG:s uteblivna avtal