Analyser (Uppdateras) En mängd nya analyser strömmar från analysföretagen efter förra veckans starka rapportflöde.

Danske Bank Markets sänker sin rekommendation för Indutrade till sälj från behåll. Riktkursen är 259 kr. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt. Aktien stängde på 298:60 kronor på fredagen.

Även Handelsbanken Capital Markets sänker sin rekommendation för Indutrade, till behåll från köp. Riktkursen höjs till 305 från 295 kr. Det framgår av en uppdatering från banken. 

Jyske Bank sänker sin rekommendation för Epiroc till sälj från köp. Riktkursen är 110 kr. Det framgår av Bloomberg. Aktien handlades till omkring 100 kr i måndagens börsöppning.

Danske Bank Markets sänker sin rekommendation för Autoliv till behåll från köp. Riktkursen sänks till 90 från 96 dollar. Det framgår av en uppdatering från banken.

SEB Equities höjer riktkursen för Autoliv till 915 kr från 835 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde på 804 kr jämnt på fredagen.

Carnegie sänker däremot sin rekommendation för Autoliv till behåll från köp. Riktkursen sänks till 840 från 850 kr. Det framgår av ett marknadsbrev.

Credit Suisse höjer sin rekommendation för Boliden till neutral från underperform. Riktkursen höjs till 245 från 205 kr. Det framgår av Bloomberg.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Thule till behåll från köp. Riktkursen är 215 kr. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde fredagens handel på 208 kr jämnt.

Även Pareto Securities sänker sin rekommendation för Thule till behåll från köp. Riktkursen är 220 kr. Det framgår av en analys.mAktien stängde fredagens handel på 208 kr jämnt.

Även Pareto Securities sänker sin rekommendation för Thule till behåll från köp. Riktkursen är 220 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde fredagens handel på 208 kr jämnt.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Sweco till sälj från behåll. Riktkursen höjs till 280 från 266 kr. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde fredagens handel på kursen 318 kr jämnt.

Kepler Cheuvreux höjer däremot riktkursen för Sweco till 310 kr från 270 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av Bloomberg. Aktien handlades till kursen 317,40 vid lunchtid på måndagen.

Handelsbanken Capital Markets sänker sin rekommendation för Electrolux till behåll från köp. Riktkursen sänks till 270 från 280 kr. Det framgår av en uppdatering från banken.

Även Kepler Cheuvreux sänker sin rekommendation för Electrolux till behåll från köp. Riktkursen är 270 kr. Det framgår av ett marknadsbrev.

DNB Markets sänker också sin rekommendation för Electrolux till sälj från behåll. Riktkursen är 235 kr. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på drygt 266 kr på fredagen.

Pareto Securities sänker också rekommendationen för Electrolux till behåll från köp. Riktkursen är 260 kr. Det framgår av ett marknadsbrev.

Pareto Securities höjer riktkursen för Kindred till 83 kr från 69 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev.

Även DNB Markets höjer riktkursen för Kindred, till 95 kr från 90 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på drygt 70 kr på fredagen.

Carnegie höjer riktkursen för Swedish Match till 500 kr från 470 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 454,50 kr på fredagen.

Pareto Securities sänker sin rekommendation för Metso till behåll från köp. Riktkursen höjs till 36 från 35 euro. Det framgår av ett marknadsbrev.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Probi till sälj från behåll. Riktkursen sänks till 230 kr, från 255 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde fredagens handel på kursnivån 273,50 kr.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Scandic Hotels till 121 kr från 107 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev.

DNB Markets höjer riktkursen för Stora Enso till 13,50 euro från 11,50 euro. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

ABG Sundal Collier sänker sin rekommendation för Sobi till behåll från köp. Riktkursen sänks till 171 från 225 kr. Det framgår av ett marknadsbrev.

Carnegie upprepar rekommendationen köp för Sdiptech, och höjer riktkursen till 85 kr (70). Det framgår av ett marknadsbrev.

Carnegie höjer sin rekommendation för Fagerhult till köp. Riktkursen är 65 kr. Det framgår av ett marknadsbrev.

Carnegie höjer sin rekommendation för Cloetta till köp från behåll. Riktkursen höjs till 34 från 32 kr. Det framgår av ett marknadsbrev.

DNB Markets höjer sin rekommendation för Hemfosa till köp från behåll. Riktkursen höjs till 110 från 92 kr. Det framgår av ett marknadsbrev.

Notering
Trustly skjuter på noteringen efter FI-kritik
Foto: Shutterstock
Placera
Blackrock: Därför gillar vi tillväxtmarknaderLåga värderingar kan ge boost efter skakig inledning på året
Börsen
Strateger: Börsfallet ett kortsiktigt återtåg"Faang-bolagens rapporter nästa vecka blir avgörande"
Foto: istockphoto
Analyser
Här är onsdagens många köprekar
Börsen
Ericsson stärkte Stockholmsbörsen
Spara
Bankutmanaren som ger högst sparräntaOch hela åtta institut på delad andraplats
Bolån
"SHB har höga ambitioner inom bolåneområdet"
Foto: Erik Simander/TT
Analys
UBS: Stark biometrimarknad bakom höjda estimat för Fingerprint
Foto: Johan Nilsson/TT
Analys
ABG: Risk för nytt kvartal med lägre räntenetto för Resurs
Foto: Johan Nilsson/TT
Analys
DNB: Begränsad uppsida i PeabBanken slopar köprek
Foto: Janerik Henriksson/TT
Analys
Kepler höjer Evolutions riktkurs"Förvärvet av BTG kan öka omsättningen med upp till 5 procent"
Rapport
Ericsson slog vinstförväntningarnaMen försäljningen var under förväntan
Rapport
Handelsbankens vinst högre än väntat
Notering
Intervju: Hemnets vd räds inte hög värdering inför noteringen
Aktie
Omvänd vinstvarning från Zalando
Notering
Hernhag: Risktagare chansar på dyrt HemnetMen begränsad potential sett till värderingen
Blankning
Blankningar på rekordlåga nivåer
20/4
Trading Direkt: Analytikerintervju om Stillfront
Foto: Henrik Montgomery/TT
Analys
ABG sätter "sälj" på Betsson"Skeptisk till USA-expansionen"
Köptips
DNB: Scandic vinnare på återhämtningenUtfärdar köprek på hotellbolaget
Bostad
Normalisering efter pandemin kan dämpa boprisrallyt
Analyser
Här är tisdagens köprekar
Lång noteringskö i NordenABG hanterar 40 IPO:s samtidigt
Foto: Copyright (c) 2018 Pilotsevas/Shutterstock. No use without permission.
Konjunktur
Swedbank: Ökad tillväxt i sikte"Sverige i startblocken för en rejäl återhämtning"
Foto: Copyright (c) 2018 Shutterstock. No use without permission.
Bostad
Valueguard: Bopriserna fortsatte uppåt i marsMen vissa tecken på inbromsning för bostadsrätter i april