Analyser Flera färska rekommendationer för Truecaller finns med bland de analyser som hittills publicerats i dag.

ABG Sundal Collier sänker sin rekommendation för Oncopeptides till sälj från behåll. Riktkursen är fortsatt 7 kronor. Aktien handlades till omkring 20 kronor på fredagsmorgonen.

Goldman Sachs inleder bevakning av Truecaller med köprekommendation. Riktkursen sätts till 138 kronor. Goldman Sachs var en av de finansiella rådgivarna i samband med Truecallers börsnotering i oktober.

Carnegie inleder bevakning av Truecaller med rekommendationen behåll. Riktkursen är 115 kronor. Carnegie var en av de finansiella rådgivarna i samband med Truecallers börsnotering i oktober.

JP Morgan inleder bevakning av Truecaller med rekommendationen övervikt. Riktkursen är 135 kronor. Det skriver Reuters. JP Morgan var en av de finansiella rådgivarna i samband med Truecallers börsnotering i oktober.

Citi Investment Research inleder bevakning av Truecaller med neutral rekommendation. Riktkursen är 117 kronor. Det skriver Reuters. Citi var en av de finansiella rådgivarna i samband med Truecallers börsnotering i oktober.

Truecaller stängde på 108 kronor föregående handelsdag.

DNB Markets höjer riktkursen för Evolution till 1.900 kronor från 1.835 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Evolution-aktien stängde kring 1.455 kronor på torsdagen.

Carnegie höjer riktkursen för Kjell & Company till 70 kronor från 68 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Aktien stängde på 62 kronor föregående handelsdag.

Nordea Markets har återupptagit bevakningen av det danska logistikkonglomeratet Maersks aktie med köprekommendation. Riktkursen är 23.000 danska kronor. B-aktien stängde på 19.385 danska kronor på torsdagen.

Nordea Markets upphävde bevakningen av Maersk i juli i år, framgår av bankens hemsida. Rekommendationen var då sälj med riktkursen 12.000 danska kronor.

Nordea Markets sänker sin rekommendation för finländska F-Secure, verksamt inom IT-sektorn, till behåll från köp.

Nordea Markets höjer riktkursen för Wärtsilä till 15:90 euro från 14:20 euro. Rekommendationen köp upprepas. Aktien stängde på 13:16 euro i Helsingfors på torsdagen.

Nordea Markets höjer riktkursen för Fasadgruppen till 199 kronor från 190 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Aktien stängde på 180:40 kronor på torsdagen.

Carnegie höjer riktkursen för Balco till 147 kronor från 140 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Aktien stängde på 126:20 kronor föregående handelsdag.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Nent till behåll från köp. Riktkursen sänks till 500 från 540 kronor.

Citi Investment Research höjer riktkursen för Nent till 720 kronor från 600 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det rapporterar nyhetstjänsten The Fly.

Nent stängde på 497 kronor föregående handelsdag.

SEB Equities höjer riktkursen för Husqvarna till 170 kronor från 160 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Aktien stängde på 133:85 kronor föregående handelsdag.